3 csillagjegynek az lesz a legfontosabb feladata, hogy megőrizze a párkapcsolatát. Nekik ugyanis az április a Merkúr-retrográd miatt szakítást hozhat. 

 Ikrek 

Tudtad, hogy előbb-utóbb megtörténik, és most tényleg kimondjátok. A partnereddel egyetértetek abban, hogy ha így folytatjátok, a kapcsolatotok nem lesz hosszúéletű. Mostantól nem az a cél, hogy tovább húzzátok a kapcsolatot, hanem hogy sikerüljön jó viszonyban elválnotok. Mindkettőtöket megviselnek az események, de belátjátok, nem érdemes újrakezdeni. 

Szűz 

Úgy érzed, nagyon közel állsz ahhoz, hogy újra jól érezd magad, és megtaláld önmagad, de az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy ezt elérd, az az, hogy egy olyan kapcsolatban ragadtál, amelyet már rég le kellett volna zárnod. Végre felismered, hogy meg kell hoznod a döntést, és tovább kell lépned. 

Skorpió 

Rosszul indul az áprilisod, mert egyre többször azon kapod magad, hogy a másik személy irritál és bosszant, képtelen vagy már úgy kapcsolódni hozzá, ahogyan régen. Megpróbálsz ellenállni, de nem megy, mindent megtettél már. Ez a szakítás megkönnyebbülést hozhat, mert végre úgy érezheted, hogy megszabadultál egy tehertől. Hiába szeretted valaha a másikat, mostanában inkább elvett, nem adott.

via