Bár Merkúr retrográddal indul az április, ez mégsem akadályozza meg a zodiákus tagjainak többségét abban, hogy pénzfürdőt vegyenek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz az áprilisi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

A hónap több lehetőséget is kínál arra, hogy rengeteg pénz maradjon a zsebedben. A Jupiter és az Uránusz együttállása 20-án még a pénzköltési szokásaidat is megváltoztatja. Aztán a 23-ai telihold során el kell döntened, hogy belevágsz egy befektetésbe, üzletbe vagy inkább nem?

Bika

Óvatosan költekezz ebben a hónapban, Bika. A Merkúr megkezdi retrográd mozgását, és olyan dolgok költésére ösztönözhet, amire igazából nincs is szükséged vagy túl drága ahhoz, hogy jelenleg megengedd magadnak. A legjobb megoldás az, ha ragaszkodsz a költségvetésedhez!

Ikrek

A 8-ai napfogyatkozás a Kosban izgalmas lehetőséget kínál vállalkozás indítására vagy több bevételre szerzésére. Érdemes megfogadni az útmutatást, amit a barátaidtól, különösen a hozzáértőktől kapsz. Ami most elsőre túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, végül csakugyan maga lehet a főnyeremény.

Rák

A karrieredben tapasztalt áttörések végre anyagi haszonnal is járnak. Egyszerre érzed magad értékesnek és hasznosnak, ami nagyon jót tesz az önbizalmadnak. Amint beköszönt a Bika-szezon, szánj időt arra, hogy leülj egy a pénzügyekhez hozzáértő barátoddal, ismerősöddel, és tegyétek rendbe a pénzügyeidet.

Oroszlán

A Merkúr retrográd lehetőséget ad arra, hogy átértékeld a pénzügyeidet. Ha épp utazási vagy oktatási célokra gyűjtesz, ne aggódj, mert szép lassan össze fog jönni a pénz, amire szükséged van. Itt van egy jó tanács is a csillagoktól: a „nem engedhetem meg magamnak” negatív mantrát inkább a következőképpen fogalmazd meg: „Hogyan szerezhetem meg a szükséges pénzt rá?”

Szűz

A 8-ai napfogyatkozás és a Merkúr retrográd hatása egész hónapban arra kényszerít, hogy szembenézz az adóssággal és mindent összevetve az anyagi helyzeteddel. Bár elsöprő érzés szembesülni azzal, mennyire nem áll jól a szénád, gondolj arra, hogy így legalább van lehetőséged változtatni a helyzeteden.

Mérleg

A Jupiter-Uránusz együttállás 20-án új lendületet hoz a pénzügyeidnek, és sikerülhet teljesen új alapokra helyezni. Ez a hatás egy új korszakot jelöl. Megváltozik a pénzhez való hozzáállásod, de egyúttal az is, ahogy megkívánod teremteni a bőséget az életedben. Készen állsz az anyagi függetlenségre?

Skorpió

A hónapban több szabadságot találsz a kapcsolataidban, és ezzel együtt a pénzügyeidben is. Ha valamiféle kölcsönre, támogatásra vársz, számíthatsz arra, hogy megkapod. A következő hetekben beindíthatod a saját vállalkozásodat  vagy megszabadulhatsz az adósságaidtól.

Nyilas

Lehetőséged adódhat a hónapban lakást vásárolni vagy egy olcsóbb albérletbe költözni, Nyilas. Ha pedig a lakásfelújításhoz lenne szükséged némi bevételhez, azt is megkaphatod! Most a nagy tervek megvalósításhoz könnyen kaphatsz kölcsönt vagy anyagi támogatást egy ismerőstől.

Bak

A 8-ai Kos napfogyatkozás váratlan híreket hoz pénzügyekkel kapcsolatban. Lehetséges, hogy valaki visszafizeti neked a tartozását vagy esetleg elengedik a te tartozásodat. Kedvezményt kaphatsz, esetleg segítséget a családtól, így rövid időn belül rendeződhet az anyagi helyzeted.

Vízöntő

Az elmúlt időszakban sokat spórtoltál és most szeretnél végre kicsit költeni. Valószínűleg már jobb a helyzeted, szóval megérdemled, hogy meglepd magadat néhány aprósággal vagy ruhával. Csak légy óvatos, nehogy megint odajuss, hogy össze kelljen húzni a nadrágszíjat.

Halak

Ez a hónap minden bizonnyal a pénzről szól számodra, Halak. A március 25-i Mérlegben bekövetkezett holdfogyatkozás némi pénzügyi megrázkódtatást hozott, de áprilisban sikerülhet visszaszerezni a kiesett összeget, sőt, akár többet is! A Mars 30-án belép a pénzszektorodba, és a hónapot ünnepléssel zárhatod!