A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegynek szerelmesen indul az április. Mutatjuk, kik azok a szerencsések, akik romantikus időszak elé néznek, és sok boldog napra számíthatnak.

Bika

A baráti társaságodon keresztül ismersz meg valakit, aki azonnal levesz a lábadról. Az biztos, hogy azonnal egymásra találtok, és úgy fogod érezni, hogy még sosem éreztél senkit ennyire közel magadhoz lélekben. Sok-sok nevetésben és mókában lesz részetek.

Szűz

Mostanában sokat kimozdulsz, így nem meglepő, hogy a szerelem is rád talál. Egy olyan személyről lesz szó, akivel sok bennetek a hasonlóság, és azt fogod érezni, hogy minden olyan könnyedén és gördülékenyen megy. A családod és a barátaid is látni fogják, milyen pozitív változást vett az életed.

Nyilas

Egy régi szerelem bukkan fel az életedben, de mindketten rengeteget változtatok. Most már sokkal komolyabban álltok egymáshoz, és tudjátok, mit akartok. Nem féltek attól, hogy a közös jövőről beszéljetek, sőt akár külföldi tervek is szóba jöhetnek, hiszen mindketten vágytok a kalandra és az ismeretlenre.