A Hold a Jupiterrel szemben lesz a Bikában a hétvégén, ami azt jelenti: a kozmikus erők olyan hatást hoznak létre, ami felerősíti az intuitív képességeket, amire, ha odafigyelnek a zodiákus tagjai, elképesztő dolgokat tudhatnak meg és hajmeresztő élményekben lehet részük. A horoszkóp szerint erre a 3 csillagjegyre felejthetetlen kaland vár:

Szűz

Minden barátod, ismerősöd a hétvégén jobbra akar menni, te viszont balra. Ez természetesen csak egy hasonlat, ami azt szemlélteti, hogy lesz egy bitangerős megérzésed, amiből nem leszel hajlandó engedni, még nyomás hatására sem. Ne is tedd, Szűz, mert életed egyik legmeghatározóbb kalandjában lehet így részed!

Bak

A hétvégén a felszínre tör a belső gyermeked, aki játszani, szórakozni, kalandozni szeretne. Ne is próbáld megfékezni Bak, inkább engedd, hadd tegye, amihez kedve van. Légy rugalmas, merd átadni magadat neki és olyan meglepetésekben, kalandokban lesz részed, amire rég nem volt már példa.

Halak

Ne várj mások áldására, Halak, hogy veled tartanak egy programra vagy egyetértenek egy ötleteddel kapcsolatban. Most nyugodtan menj a saját fejed után, mert ha az emberekét nem is, de a csillagok támogatását nagyon is élvezed! Bízz a megérzéseidben, amik elvezethetnek egy fantasztikus lehetőséghez és varázslatos élményben lehet részed.