Már csak pár nap van a márciusból, az új hónap sok meglepetést tartogat. Ha esetleg ez a hónap nem úgy alakult, ahogyan szeretted volna, akkor nem kell aggódnod, mivel könnyen lehet, hogy a szerencsés 3 csillagjegy közé tartozol, akinek megváltozik az élete.

Bika 

Nagy volt a hajtás az utóbbi időben, és úgy érezheted, hogy teljesen kimerültél és kiégtél. Úgy érzed, hogy most minden nehezen megy, de ezen a héten végre több időd lesz magadra. Átgondolod a karriered, tele leszel ötletekkel, a kreativitásod szárnyalni fog. A terveidet mások is támogatni fogják, így könnyen lehet, hogy hamarosan egy új vállalkozást indítasz el. 

Ikrek 

Ez a hét a fontos döntések meghozásáról szól. Nagyon bizonytalan vagy sok dologban. Több lehetőséged is adódott, hogy változtass az életeden, de eddig nem mertél komoly döntést hozni. A héten pár mély beszélgetésnek köszönhetően végre kifejezed az állaspontod és a vágyaid, ezek teljesen megváltoztatják az életedet. 

Bak 

A következő időszakban sokkal nagyobb szerepet kap a romantika az életedben. Sűrű volt az életed, ezért mostanában nem sok szerep jutott a szerelemnek. Ezen a héten azonban fordulóponthoz érkezik a párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy a következő szintre léptek. Ha szingli vagy, akkor új szerelem köszönthet az életedbe.