A közelgő tavasz meghozza a szerelmet és a szenvedélyt a zodiákus tagjainak életébe. Még azokra is vár forró flört, akik esetleg nem találnak rá a Nagy Ő-re a következő hetekben. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a márciusi horoszkópodat!

Kos

Párban élők: A csillagok azt jelzik, hogy szerelmi életedben tele leszel energiával. A kezedbe veszed az irányítást, ami az imádottadnak is tetszeni fog, így nem lesz hiány új élményekből, és végre teljesülhetnek a vágyaid.

Szinglik: Elszántságod és önbizalmad ellenállhatatlanul vonzza a pasikat, ám téged most egyikük sem fog meg igazán. Akkor csak élvezd a könnyed flörtölést!

Bika

Párban élők: Ebben a hónapban a stabilitást és a biztonságot keresed kapcsolatodban. A bolygók segítenek szilárd alapot építeni a szerelemben. Az imádottad is társad lesz ebben, aki bizonyítja irántad való hűségét és szerelmét.

Szinglik: Nagyon megtetszik neked egy srác, akit nem fogsz tudni kiverni a fejedből. Hajrá Bika, próbáld meghódítani!

Ikrek

Párban élők: A kíváncsiságod és játékosságod új ajtókat nyit meg a párkapcsolatodban. Izgalmas és forró élmények is várnak rátok, amik színesebbé teszi a napjaitokat és közelebb vihetnek titeket egymáshoz.

Szinglik: A szingli Ikrek életébe berobban a szenvedély és a szerelem, és egy tüzes kalandban lehet részük, amiből akár komoly kapcsolat is születhet.

Rák

Párban élők: Még sosem volt ennyire nyílt és őszinte a kapcsolatod Mr. Biggel, mint amilyen a következő hetekben lesz. Olyan dolgokat is megtudhatsz róla, amiket eddig nem mondott el, és ettől még meghittebb és szorosabb lesz a kapcsolatotok.

Szinglik: Egyedülálló Rákként azt tapasztalhatod, hogy valaki nagyon érdeklődik irántad és mindent megtesz azért, hogy meghódítson. Engedsz neki?

Oroszlán

Párban élők: Márciusban hajlamos lehetsz túldramatizálni a dolgokat. Világosan és határozottan fejezd ki az érzéseidet, de anélkül, hogy szükségtelen feszültséget keltenél és kerülj minden vitázási lehetőséget. Kompromisszumok kötésével most sokkal többet elérhetsz.

Szinglik: A hónapban találkozhatsz egy nagyon különleges személlyel, aki már az első pillanattól kezdve mély benyomást tesz rád.

Szűz

Párban élők: Ügyelj egy kicsit jobban a pasid érzéseire, Szűz. Légy nyitottabb az igényeire. Elhanyagolva vagy elnyomva érezheti magát, és ezért most rajtad múlik a kapcsolatotok alakulása.

Szinglik: Megismerkedsz valakivel, aki azonnal elrabolja a szívedet. Minden tekintetben tökéletesnek tűnik számodra, szóval ne is hagyd csak úgy kisétálni az életedből, hiszen meglehet, hogy magával a Nagy Ő-vel van dolgod.

Mérleg

Párban élők: Ez a hónap nagyon békésen és kiegyensúlyozottan telik számotokra. Megnő köztetek a megértés és a megbecsülés, ez pedig segít elmélyíteni a kapcsolatotokat.

Szinglik: Egy közeli ismerősöd vagy talán kollégád egyre vonzóbbá válik a szemedben. Eddig is nagyon kedvelted őt emberileg, de hirtelen azon kapod, hogy a fizikailag is vágyat ébreszt benned.

Skorpió

Párban élők: A személyes varázsod ellenállhatatlanná tesz a hónapban és a szerelmed lesni fogja minden kérésedet. Most igazán megéri elmondani neki a vágyaidat, mert így új szintre léphet a kapcsolatotok.

Szinglik: A szingli Skorpiók is mágnesként vonzzák a pasikat és fokozott szexuális kisugárzásuknak köszönhetően szinte bárkit meghódíthatnak.

Nyilas

Párban élők: Kíváncsiságod új és inspiráló élményekhez vezet a kapcsolatodban. Légy nyitott Mr. Big ötleteire, és az is jót tenne, ha néha hangot adnál a megbecsülésednek. Sokat segítene a kapcsolatotokon az ilyesfajta megnyilvánulás.

Szinglik: Egyedülállóként olyanhoz kezdhetsz vonzódni, akit már ismersz. Érdemes lenne kideríteni, hogy ez csak fellángolás-e a részedről, mielőtt esetleg tönkretesztek egy barátságot.  

Bak

Párban élők: Te már készen állsz az összeköltözésre vagy az esküvőre, de a pasidnak még valószínűleg kell egy kis idő. A türelmed, a kitartásod és a szereteted meg fogja hálálni magát.

Szinglik: Szingli Bakként most nem sietteted a dolgokat, inkább kiélvezed a laza flörtöket, semmint beleugorj egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen valakid. Nagyon bölcs vagy!

Vízöntő

Párban élők: Számodra a március a különcség kifejezésének ideje lesz a szerelemben. A hónapban sokat fejlődhet a párkapcsolatotok, ha mertek új dolgokat kipróbálni és nektek tetsző módon élni, nem aggódva amiatt, mit fognak hozzá szólni mások.

Szinglik: Egyediséged mágnesként vonzza a pasikat, de nem lesz könnyű olyat találni, akiért szívesen feladnád a függetlenségedet.

Halak

Párban élők: Ebben a hónapban bármilyen irányba terelheted a kapcsolatodat, hála a személyes varázsodnak. Az együttérzés képessége segít jobban megérteni a szerelmedet, míg romantikus természeted varázslatos pillanatokat teremt a pasiddal.

Szinglik: Figyelj az intuícióidra, mert megsúghatják kivel nem kellene ismerkedned, de egyúttal azt is megtudhatod, hogy ki az, akinek érdemes lenne bizalmat szavaznod.