Nemcsak a tavasz kezdődik március 21-én, a nap is a Halak csillagjegyből tüzes Kossá változik. Ezzel egy időben új asztrológiai év is veszi kezdetét. 

A Kos hava nagy változásokat hoz

Míg korábban a nap a Halak csillagjegyben járt, most a Kosba költözik, ami erős energiákat biztosít. Ez tökéletes arra, hogy friss energiával kezdjük a tavaszt, mert a következő hetekben minden jel egy új kezdet és egy új irány felé mutat. Ahhoz, hogy mindezt megvalósíthassuk, a Kosban lévő nap a szükséges energiával és erővel támogat bennünket.

Ebben az időszakban végre megerősödhet a kitartásod, ambíciózusabb lehetsz, és ezek az energiák segítenek abban, hogy céltudatos maradj, és megvalósítsd az erre az évre kitűzött terveidet.

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legszebb

A tavasz kezdete, és a kozmikus változások is egyre inkább kirángathetnak a téli hibernációból, úgyhogy itt az ideje, hogy nekikezdj a munkának, és megváltoztasd az életedet! A Kos hava sok mindenhez ideális lehet: munkahelyet váltani, új helyre költözni, új célokat kitűzni, megtenni az első lépéseket. Most nincs akadály!

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek kifejezetten sokat ad majd a Kos hava, A csendes és érzékeny csillagjegyek, a Halak, a Rák és a Skorpió rengeteget profitálhatnak ebből az időszakból, és ezekből az energiákból. Ez az időszak arra ösztönzik őket, hogy egyértelműen kimondják mire vágynak, és azt is, ha valami zavarja őket. 

via