3 csillagjegy számára új szakasz jön az életükben: most minden megváltozik, mert sorsfordító események történnek. 

Bika

A Bika számára a hétvége a fontos döntések meghozataláról szól. Használd az energiákat és gondold át, életed mely területein szeretnél változásokat látni, mi az, ami nem mehet így tovább? Lehet, hogy egy ideje halogattad ezeket a felismeréseket, de az univerzum most segít meghozni a helyes döntést, és megtalálni a helyes utat. A hétvége tartogathat néhány váratlan eseményt és találkozást is, amelyek még tisztábban mutatják meg az utad. 

Kos

A nap saját jegyében ébreszti fel a Kost a hibernációból. Tele energiával kezded a hetet, és alig lehet megállítani. Készen állsz arra, hogy megváltoztasd az életed, új dolgokat tapasztalj meg, megtisztulj, és teret adj azoknak az ötleteidnek, amelyek már régóta megvalósításra várnak, de eddig nem merted. Nem nehéz számodra határozott, reális és gyorsan végrehajtandó döntéseket hozni. Nem vagy álmodozó, de valahol mélyen hiszel a csodákban. 

Oroszlán

Régóta változtatni akartál a dolgokon, de nem volt hozzá bátorságod? Vagy csak még nem érezted magad készen rá? Mivel a nap a Kosban van, az univerzum most megadja az Oroszlánnak azt a támogatást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megbirkózzon a feladataival, és elinduljon a változás az életében. Hiába ijeszt meg a jövő, ha most bátor vagy, semmi nem állítat meg. Legyen szó munkahelyváltásról, vagy a magánéletedről, itt az ideje, hogy egy nagyot lépj!

via