3 csillagjegy ezen a héten hihetetlen boldogságot tapasztalhat meg!

Oroszlán

A nap átmenete a Kos tűzjegybe, ami természetedhez kapcsolódik, lendületet és energiát ad. Most élénkítő kíváncsiságot és nyitottságot érezhetsz, képességet arra, hogy a változásokat lehetőségként lásd veszteség és kellemetlenség helyett – még akkor is, ha ezek olyan változások, amelyek sok önmunkát igényelnek benned. Most újragondolod az életedet, és teljesen máshogyan láthatod, milyen értékrended van, és mit kell változtatnod. Talán a boldogságod nem ott van, ahol eddig kerested – de most elérhető közelségbe került.

Skorpió

A Skorpiók újra felfedezhetik magukat az évszakok változásával. Ezen a héten könnyű lesz elengedned a terheidet, és olyan dolgok felé fordulsz, amelyek inspirálnak. Olyan emberekhez vezet az utad, akik motiválnak és inspirálnak, és nem érzel bűntudatot vagy felelősséget azok miatt, akiket magad mögött hagysz, mert hátráltatnak és gátolnak. Számodra, mint nagyon hűséges, megbízható ember számára ez felkavaró és nehéz lehet, de a kozmosz egyértelmű utat mutat: így fejlődsz majd, és jön a változás is. 

Nyilas

A nyilasok szeretnek a pillanatban élni, de sajnos ritkán sikerül nekik. Bár szenvedélyes, kockázatvállaló és kalandvágyó vagy, szeretsz terveket szőni, és szabályrendszert felállítani. Ezen a héten megerősítést kapsz, hogy jó amit csinálsz, végre azt érzed majd, minden akadállyal meg tudsz birkózni, minden akadályt legyőzöl. Ez sokat segít abban, hogy ne nehézségeket láss, hanem a célt. 

via