Folyamatosan böngészed az újdonságokat a streaming szolgálatók oldalán, de semmi olyat nem találsz, ami érdekelne is? Akkor most segítünk egy kicsit, megmutatjuk, melyik sorozat passzol a legjobban a csillagjegyedhez. Ez a széria tutira tetszeni fog. 

Kos - Ozark 

A Kos lányok erősek, hevesek, magabiztosak, szóval fixen nagyon tetszene nekik az Ozark című sorozat, ahol a bátorság, az elszántság és a kemény munka kap hatalmas hangsúlyt. A sorozat női szereplői vállalkozó szelleműek, igazi sötét hölgyek. A történet évadról évadra egyre sötétebb és lenyűgözőbb, de egy igazi Kos ezt nagyon imádja. 

Bika - Eufória 

A Bika lányoknak nagyon tetszene az Eufória, szóval, ha még nem kezdted el nézni, akkor itt az ideje. A nő főszereplők egyediek és szépek, a sorozat hangulata pedig valami egészen zseniális. Ráadásul a sztori elég kemény témákat feszeget, úgy mint a drogokhoz való viszony, a szerelem vagy éppen az önbizalom kérdése. 

Ikrek - Szexoktatás 

Az Ikrek igazi örök tini, szóval számára nagyszerű választás lehet a Szexoktatás című sori, amin konkrétan lehetetlen unatkozni. A történet egy csapat kamaszról szól, akik éppen felfedezik a saját testüket, szexualitásukat, néha kicsit naiv, könnyed módon. A sztori egésze tele van egy jó adag ironóiával, pletykával, amit az Ikrek fixen értékelni fog. 

Rák - A ki***tt világ vége

A Rák lányok érzékeny, néha kicsit ingatag személyek, éppen ezért nagyon tetszene nekik a A ki***tt világ vége. A sorozatban található egy kis humor, egy kis őrület, na meg egy kis para is...ez nem egy szokványos sztori, mivel a széria néha sötét, olykor félelmetes, de a Rák ezt nagyon fogja élvezni. Viszont vigyázz, mert függőséget okoz. 

Oroszlán - High Fidelity

Az Oroszlánnak nagyon tetszene a Zoë Kravitz főszereplésével készült High Fidelity című széria, ami egy igazán lenyűgöző történet, tele jobbnál jobb zenékkel. Az Oroszlán személyisége ráadásul harmóniában érezheti magát Robynnal, az erős és karizmatikus főszereplővel, aki az élet mindennapi problémáival küszködik. 

Szűz - Riverdale 

Adj egy Szűz lánynak egy kabátot és egy sapkát és azonnal tökéletes magánnyomozó lesz belőle. Ezért lehet ideális sorozat számára a Riverdale, amivel jó ideig elszórakozhat, hiszen 7 évad is készült belőle. Igazi tini dráma, aminek minden szezonja valódi rejtély. 

Mérleg - Kedves fehér emberek

A Mérleg lányok hatalmas igazságérzettel rendelkeznek, ezért lehet tökéletes sorozat a számukra a Kedves fehér emberek, ahol előtérbe kerül a diszkrimináció kérdése. Ez a sorozat lebontja az afro-amerikaiakkal kapcsolatos sztereotípiákat, a sztori pedig négy évadnyi gondokodásra invitál, miközben teljesen el is varázsol. 

Skorpió - Sabrina hátborzongató kalandjai

A Sabrina hátborzongató kalandjai tökéletes sorozat a Skorpió csajoknak. Komor, titokzatos légkör, egy csipetnyi szenvedény, némi veszély. Az ilyesmit a Skopriók nagyon imádják, a mágikus és paranormális jelenségekről pedig már nem is beszélve. 

Nyilas - Briliáns barátnőm

A Nyilas lányok erősek, optimisták, határozottak és mindenekelőtt nagyon hűségesek, szóval a Briliáns barátnőm című sorozatot tutira nagyon fogják kedvelni. A széria egy nagyon meghitt és mély barátság történetét meséli el, a sztori pedig az 50-es évek Nápolyában kezdődik. Aztán évadról évadra ugrunk előre az időben, miközben sorsok törnek derékba vagy éppen álmok válnak valóra. 

Bak - You 

A Bak lányok néha hajlamosak lehetnek begubózni, de ha már így tesznek, legalább töltsék izgalmasan az időt. Például a You című sorozattal, ami egész biztosan kilépteti őket a komfortzónájukból. A sorozat tele van ugyanis érzelmekkel, na meg egy jó nagy adag őrültséggel, az izgalomról pedig már nem is beszélve. 

Vízöntő - A nagy pénzrablás 

A nagy pénzrablás tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy még a Vízöntő lányokat is lenyűgözze. Ha te még nem láttad a Professzor és bandájának a történetét, akkor itt az ideje, hogy bepótold ezt, sőt utána azonnal folytathatod a Berlinnel is, ami a sztori spin-offja. Hidd el, unatkozni nem fogsz. 

Halak - Stranger Things 

A Halak szeret néha elmenekülni a világ zaja elől, ilyenkor pedig szíve szerint egy képzeletbeli helyen rejtőzne el. Nos, a Stranger Things című sorival ezt könnyedén meg is teheti, mert ez a sztori aztán tényleg mindent tartalmaz, amire egy Halaknak szüksége lehet. Titokzatos lények, párhuzamos dimenziók...Hát, kell ennél több? Ettől még a legbátrabb Halak lányok is megborzongnak. 

(via)