A hétvégi Szűz Hold tettekre sarkallja a zodiákus tagjait. Arra biztatja őket, hogy legyenek a sorsuk kovácsai és ne várjanak a csodára. Ám a horoszkóp szerint 3 csillagjegy még hátszelet is kap, mivel erőfeszítések nélkül is megérkeznek a pozitív változások az életükbe: 

Bika

A legjobb, amit tehetsz Bika, ha most különösen odafigyelsz a megérzéseidre, ugyanis segíthetnek pénzhez jutni vagy egy olyan szerencsés lehetőséghez vezethetnek, ami nagyobb hatással lehet az életedre, mint azt gondolnád! Könnyen lehet, hogy egy közeli ismerősöd, például egy barátod lesz az, aki segít közelebb kerülni a céljaidhoz, ezért érdemes lehet megosztani másokkal a terveidet egy kávézás közben. 

Rák

Nagy meglepetésekre számíthatsz, kedves Rák! Pozitív fejlemények vannak készülőben a magánéletedben. Talán eljött az ideje annak, hogy összebútorozzatok a szerelmeddel vagy készen áll arra, hogy megtegyen valami olyat, amire te nagyon vágytál, ő viszont vonakodott tőle. A napokban valamilyen módon a barátaid és a családtagjaid is segíthetnek elérni a céljaidat.

Szűz

Hirtelen ráébredhetsz: készen állsz a változásra és lezárod életed azon területeit, amik már nem működnek. Hallgass bátran az intuíciódra, mivel a kozmikus erők támogatnak téged, akár látod, akár nem. Arra is bátorítanak, hogy ne engedd, hogy mások befolyásolják az életedet. Légy erős, és szabj egészséges határokat. Használd ki a csillagok áldását, mert segítenek megteremteni azt az életet, amit megálmodtál magadnak.