A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolatának dinamikája megváltozhat a hétvégén, a szingliket kitartásra intik a csillagok. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ne add fel azt, aki vagy, csakhogy a szerelmed kedvében járj. Egy őszinte és szeretetteljes kapcsolatba bele kell férnie, hogy elfogadjátok egymást. De, ha úgy látod, a pasid csak akkor szeret, ha az van, amit ő akar, érdemes lenne elgondolkodnod a folytatáson. A szinglik pedig tartsanak ki, el fog jönni az ő idejük is!

Bika

Nem kell mindig keménynek lenned és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Talán épp itt lenne az ideje, hogy megmutasd a pasidnak a gyengéd, sebezhető oldaladat, mert még akár a segítségedre is lehetne! A szinglik ne adják fel az igaz szerelembe vetett hitüket, rá fognak találni a Nagy Ő-re!

Ikrek

Bármennyire is szeretnéd, nincs biztosíték arra, hogy ami köztetek van Mr. Biggel, az örökké tart. Ezt el kell fogadni a jó és rossz időkben egyaránt. De ha épp szakítás előtt álltok, próbálj meg arra gondolni, hogy talán mégsem ő volt az igazi, és így lehetőséged lesz idővel megtalálni a lelki társadat.

Rák

A szerelem nagyon sok mindenre megtanít, Rák. A hétvégén bezárhatod az ajtót a múlt előtt. Készen állsz elengedni az exedet, és a jövő irányába tekinteni vagy végre képessé válsz arra, hogy megbocsáss bizonyos dolgokat a pasidnak. Így vagy úgy, de új lendületet kap a szerelmi életed.

Oroszlán

Itt az ideje a szakításnak? Bármennyire is utálod beismerni, hogy már nem érzed ugyanazt, amit régen, de ezzel szembe kell nézned. Folytathatod a próbálkozást, ám előbb-utóbb valószínűleg a szakítás mellett fogsz dönteni. Egyedülállóként sokat jár az eszedben az exed, de nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha fel is keresnéd!

Szűz

A szerelmet legtöbbször nem tudod irányítani, mindegy mennyire igyekszel. Előfordulhat, hogy nem tudsz ellenállni egy bizonyos személynek, bármennyire is szeretnél. Most könnyen lehet, hogy emiatt belemész egy titkos viszonyba, amiben te leszel a harmadik fél vagy éppenséggel neked lesz szeretőd.

Mérleg

Készen állsz egy egészséges párkapcsolatra, minden csodálatos dologgal együtt, ami egy pozitív kapcsolattal jár. Ez egy nagyszerű hétvége ahhoz, hogy regisztrálj a Tinderre vagy már társkeresőre, és már a napokban ismerkedni kezdj! A párban élők pedig örülhetnek, mert az imádottjuktól megkapják azt, amire vágytak.

Skorpió

Vegyes érzések kavarognak benned. Az egyik pillanatban szakítanál és továbblépnél, a következőben inkább házasodnál. Szingliként sem vagy könnyebb helyzetben, mert sokat agyalsz azon, hogy visszamenj az exedhez. Most jól figyeljen minden kedves Skorpió: inkább előre nézzenek, és ne erőltessék azt, ami nem megy.

Nyilas

Meglehet, felébredt benned a vágy, hogy családot alapítsatok Mr. Biggel vagy összeházasodjatok. Ne várj arra, hogy kitalálja a gondolataidat, hanem hozd fel a témát a hétvégén. Szingliként pedig arra ébredhettél rá: egy közeli ismerősödtől többet szeretnél, mint barátság.

Bak

A hétvégén meggondolatlanul olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit később nagy eséllyel meg fogsz bánni. Szerencsére még időben vagy ahhoz, hogy ezt elkerüld. Ne mondj olyat, amivel megbánthatsz mást, de ne is menj bele olyan dologba, ami viszont rád nézve lehet kellemetlen.

Vízöntő

A napokban sikerül minőségi időt tölteni az imádottaddal, ami jótékony hatással lesz a kapcsolatotokra. De mellette nem ártana saját magadra is több időt szánni. A szingli Vízöntőket randira hívhatják, amire érdemes igent mondaniuk, még akkor is, ha eleinte talán semmi kedvük hozzá.

Halak

A szerelem ott talál rád, ahol a legkevésbé számítasz rá. A legjobb pedig az: kis idő is elég ahhoz, hogy érezd, ez a személy más, mint a többiek és mellette gyógyulásnak indulnak a lelki sebeid. A párban élőket is rendkívül boldoggá teszik a szerelmük, és ha esetleg korábban gondjaik voltak, esetleg törés keletkezett a kapcsolatukban, a napokban új fejezet veszi számukra kezdetét.