Biztos veled is előfordult már, hogy egy buliban vagy a bárban a csajokkal nem tudtátok eldönteni mit igyatok. Pedig mindegyikőtökhöz tökéletesen passzol egy ital a napjegye alapján. A Kos személyiségéhez valami tüzes illik, a Mérleghez inkább édeskés, a Nyilas pedig bármilyen erős itallal megbirkózik. Mutatjuk a csillagjegyedhez leginkább passzoló koktélt, ami bizony sokat elárulhat rólad!

KOS - Old Fashioned

A zodiákus első számú jegyéhez semmi sem passzolhat jobban, mint a világ legnépszerűbb, legrégebbi és legikonikusabb itala az Old Fashioned, ami a whiskey-től és az angostura bitterstől egyszerre édes és keserű, akárcsak te, attól függően milyen a hangulatod. Te pont annyira karakteres vagy, mint ez a koktél, és mindig azon fáradozol, hogy tetteidet sose feledjék az emberek.

BIKA - Mojito

Gondolj csak bele, milyen is vagy Bika. Néha picit féltékeny, nem vetnéd meg a smaragdot, és szereted a pénzt. Ezekre emlékeztet a zöld, ahogy a Mojito színe is. Egyszerre édes és fanyar, épp, mint amilyen te is tudsz lenni, mikor ingadozik a hangulatod.

IKREK - Cosmopolitan

A csacsogós, életvidám Ikrekhez nem is passzolhat más, mint a Cosmopolitan, ami a Szex és New York nyomán lett igazán népszerű, és egybeforrt a szókimondás, a csajos esték jelképével. Te pedig társadalmi pillangóként biztos magadra ismersz, ugye?

RÁK - Margarita

A Margarita koktélban savanyú, édes és súlyosan sós jegyek is vannak, ez pedig mind jellemző rád is, te végtelenül sokoldalú Rák! Ráadásul úgy hírlik, hogy a Margaritát 1942-ben Pancho Morales csapos találta fel El Pasóban, épp a Rák szezon nagy melegében, és azóta rengeteg ízváltozatban készítik. 

OROSZLÁN - Aperol spritz

Semmi sem elegánsabb, mint az élénk narancssárga Aperol spritz proseccóval és aperollal. Egyszerre csajos, lovely, kicsit szexi, mint amilyen te is vagy. Borostyán színe a luxusra és a csillogásra emlékeztet, aminek lelkes hívője vagy. Ugyanakkor kétféle alkohol is van benne, és nagyot tud ütni egy idő után - ahogy te is, ha ráncigálják az Oroszlán bajuszodat.

SZŰZ -  Espresso Martini

Nagyon erős, szilárd jellem vagy. Nem is passzolhatna más jobban, mint a brutál ütős Espresso Martini. Az eszpresszó, a kávélikőr és a vodka tükrözi a magabiztosságodat, a határozottságodat, és azt, hogy nagyon is tudsz te bulizni,  élni, amikor eljön annak az ideje és helye, márpedig ettől az italtól, tutira felpörögsz!

MÉRLEG - Piña Colada

Téged a Vénusz ural – a luxus és az érzékiség bolygója –, szóval nem kérdés: imádod élvezni és felfedezni az életet. Márpedig a krémes kókusz, az édes ananász, valamint az enyhén égető rum bárhol és bármikor egy trópusi világba repít, ahol te vagy a királynő. Ráadásul te is pont olyan édes és egzotikus vagy, mint a Piña Colada.

SKORPIÓ - Long Island jeges tea

Imádod a titkokat, ugye Skorpió? Márpedig Long Island-i jeges teát a szesztilalom idején hozták létre. A 8. ház - szex és titkok háza - uralja a csillagjegyedet, így szeretsz mindent, ami a sötétben zajlik, elrejtve a kíváncsi tekintetek elől. És az ötféle alkohol akár a te különböző, titokzatos személyiségeidet is jelképezheti, nem gondolod?

NYILAS - Negroni

A legenda szerint Camillo Negroni gróf megkérte csapos barátját, hogy kicsit dobja fel kedvenc koktélját - az Americanót - és a szódavizet ginnel helyettesítse, mert nem volt neki elég erős. Ez egy olyan ital, amit a kísérletező szellem és kockázatvállalás hozott létre. Most mondd, hogy nem olyan, mintha te találtad volna fel, te kíváncsi, kalandot kereső, Nyilas!

BAK - Martini

A klasszikus martini elég egyszerű, ginből és vermutból készül, de sokan a gin helyett vodkával isszák. Te pedig Bakként nagyon is preferálod a nemes egyszerűséget, a letisztult dolgokat, így nem is kérdés, hogy te igazi, olívabogyós-martinis csajszi vagy. Ráadásul ez James Bond kedvenc itala, márpedig ha van, aki mesterien jut információkhoz, miközben semmit sem árul el az arca: az te vagy!

VÍZÖNTŐ - Manhattan

Ez az édes, erős, vöröskés, csipetnyit keserű és bonyolult ital, tökéletesen megtestesít téged, nem gondolod? Ráadásul Samuel Tilden kormányzó felkérésére készült, aki úgy akarta megünnepeltetni magát, hogy feldobta a labdát: alkossanak egy vadiúj koktélt a részére. Csak egy Vízöntőnek lehetnek ilyen újító ötletei!

HALAK - Mimóza

Az egyensúly és a partnerség jele vagy, ezért is illik hozzád tökéletesen a pezsgőből és narancsléből álló mimóza. És mert pont olyan cuki és bájos vagy, mint egy szemérmes mimóza. Plusz, egy olyan divat- és művészet-orientált, finomlelkű jegyhez, amilyen vagy, keresve se találnál elegánsabb italt.