A kávénál kevés finomabb dolgot tudunk elképzelni, de hogy még a szexre is hatással van, azt sosem gondoltunk volna! 

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a kávéfogyasztás jelentősen segíthet a szexuális életünkön, és ezúttal nem valami furcsa, hosszú hajú sámán állítja, hanem a Texasi Egyetem kutatócsoportja

Így hat!

A tanulmány szerint napi két kávé elfogyasztásával sokkal erősebb lesz a szenvedély és a libidóproblémákat is száműzhetjük a hálószobából. 

Azok a férfiak, akik napi két csésze kávét isznak, 42%-kal kisebb valószínűséggel szenvednek merevedési zavarban, mint azok, akik egy cseppet sem isznak. Ez nemcsak a kávéra, hanem minden  koffeintartalmú  italra (beleértve a teát, a szénsavas italokat és energiaitalokat) vonatkozik, mivel a koffein olyan kémiai reakciót vált ki a szervezetben, ami növeli a véráramlást a pénisz területén, ezáltal megkönnyíti a merevedést. 

A kávé a nők szexuális vágyára is pozitív hatással van: a kis mennyiségű kávé stimulálja az agy azon részeit, amik a szexuális izgalomért felelősek. 


Jóból is megárt a sok

Mielőtt elkezdenéd a  kávét  literszámra inni, van egy rossz hírünk: ha meghaladod a napi két csészét, akkor pont a visszájára sülhet el a dolog, ugyanis a túl sok koffein merevedési zavarokat okozhat, és a nők libidójára sincs jó hatással. 

Via