2022-ben már szinte semmin nem szabadna meglepődnünk, ami a szexet illeti. Rendkívül érdekes pózok, fétisek, kívánságok uralják ezt a témát, azért mégis hallani olyan új örültekről, amelyektől nem térünk magunkhoz! Ilyen a hot-dog szex is.

Nincs aktus a hot-dog szex során

A szex nem csupán a behatolásból áll. A szex szó ennél százszor többet jelent, sokkal mélyebb és sokrétűbb dolog. Nem kihagyható például az orális szex sem, ám sokaknak nem csak az jelenti az előjátékot. A behatolás nélküli szex, ki tudja, hogy miért, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

A hot-dog szex ugyan nem új találmány, mégis 2022 nagy felfedezésének tartják, mert úgy nyújt végtelen élvezetet, hogy behatolásra szükség sincs, és a pasikat is alaposan felhúzza az aktus előtt, hiszen a nő egy ideig elérhetetlen marad.

Hogyan csináljuk?

A nő a kis kifli, a férfi a nagy kifli. A férfi a hímvesszőjét a nő két combja közé csúsztatja, és így stimulálja a nő hüvelyét. Aztán kezdődhet a macska-egér játék, jöhet az izgalmas rész: a férfi nem hatol a nőbe, csak izgatja, stimulálja, játszadozik vele. Garantált, hogy mindkét fél annyira felizgul, hogy igen nehéz lesz megállni, hogy ne legyenek azonnal egymáséi. 

Ha úgy érzed, hogy az élvezet helyett inkább fájdalommal jár a súrlódás, akkor használjatok síkosítót a maximális öröm érdekében! Na, ki kér egy kis hot-dogot?

Via