Egyre többen választják a szexkávét, hogy fellendítsék, vagy éppen beindítsák szexuális életüket. De mi is ez az ital és mit tud?

Soha nem tapasztalt libidót ígér a szexkávé

Ha úgy érzed, kicsit csökkent a libidód, vagy állandóan fáradt vagy, akkor a szexkávé jó megoldás lehet, hogy új erőre kapjon a nemi életed. Sőt, akkor is pazar választás, ha csak egy kicsit feldobnád azt, vagy kipróbálnál valami újat. 

A szexkávé az internet legújabb kedvence, amely egészen új szintre emeli a szexualitást. Az ital alapja, mint a neve is mutatja a kávé, ám mutatjuk, mi minden szükséges még hozzá, hogy ne csak energiaforrásként, de igazi afrodiziákumként is szolgáljon!

Hozzávalók

  • 1 csésze Americano kávé
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 2 evőkanál kókusztej
  • 1 evőkanál folyékony méz
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 teáskanál maca por

Hogyan készül?

Főzd le a csésze Americano kávédat, majd add hozzá a felsoroltakat. Ha kicsit csomós lenne, kézi tejhabosítóval megoldhatod ezt a problémát. Ha szeretnéd, turmixold őket össze, akkor garantáltan csomómentes lesz. 

Mi a szexkávé titka?

Az összetevői nemcsak energiát adnak, de igazi afrodiziákum bombák is. A kakaó, a fahéj és a maca régóta köztudottan emelik a libidó mértékét. Vitaminok, ásványi anyagok elképesztő koktélja a szexkávé, amelyet egyes körökben természetes viagrának is neveznek. 

A szexkávé összes összetevőjének célja az izgalom és a szexuális vágy fokozása. A tuti eredmény érdekében 2-3 naponta fogyasszatok belőle, a mert a hatása nem azonnal, csak 1-2 hét után lesz stabil és hosszútávon érezhető. Ha lehet, reggel fogyaszd, semmiképpen sem este a lefekvés előtt.

Via