Már eltelt egy hónap a tavaszból, de te még mindig szingli vagy? Nincs értelme kétségbeesni, mert a csillagok szerelmet ígérnek a legtöbb csillagjegynek, három közülük pedig már a következő napokban rá is találhat az igazira.

Ikrek

Nagy lendülettel veted bele magadat a hosszú hétvégén a bulizásba, így rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg. Köztük egy olyan sráccal is, aki azonnal levesz a lábadról. Készülj, mert az a 'mindent elsöprő szerelem' fajta érzés kerít majd hatalmába!

Rák

Ha voltak is kapcsolataid mostanában, egyáltalán nem érezted magad komfortosan bennük. Talán ezért is értek véget, mert valahol mélyen belül nem is vágytál szerelemre. Ez viszont a napokban meg fog változni, ugyanis egy olyan sráccal találkozol, aki végre ugy igazán megmozgat minden értelemben.

Halak

Alapvetően mindig is azt gondoltad, hogy nem jó az exekkel újra kezdeni. Viszont most újra felbukkan az életedbe valaki, akivel úgy érzed, érdemes lehet újra megpróbálni. A legjobb az lesz, ha félreteszel minden eddigi tapasztalatot, és teljesen új esélyt adsz a dolognak. Hajrá!