A heti szerelmi horoszkóp szerint a 25-én bekövetkező Mérleg holdfogyatkozás meglepő változásokat idéz elő a zodiákus tagjainak életében. 

Kos

A héten félreteszed a logikát, és engeded, hogy a szíved vezessen, ez pedig nagy meglepetéseket idézhet elő. Talán épp erre van szükség ahhoz, változás történjen a szerelmi életedben, és a szinglikre is igaz. 

Bika

A Kos hava segít ráhangolódni a legmélyebb álmaidra, hogy mit is akarsz a szerelemtől. Még az álmaid is erről üzennek, szóval vedd figyelembe őket! Szingliként most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy olyan szerelmet találj, amilyenre mindig is vágytál. 

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, ez egy csodálatos alkalom arra, hogy a barátok társaságában új emberekkel ismerkedj meg. Légy nyitott az új romantikus lehetőségekre! Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor a csillagok arra ösztönöznek, hogy több könnyedséget és örömet vigyél a kapcsolatba, nagy szükségetek lenne rá! 

Rák

Ez a hét próbára teszi a kapcsolatotokat, és a cél az, hogy az újdonság és a növekedés útját válaszd az ismétlődő ciklusok és minták helyett. A Vénusz és a Szaturnusz növekedést hoz szerelmi életedbe ezen a héten, mivel arra buzdítanak, hogy valóban magasabb szintre lépj a kapcsolatodban. A szingliket is támogatják a csillagok, ami azt jelenti: ismerkedési lehetőségből nem szenvednek majd hiányt. 

Oroszlán

A héten a fókusz az intimitás és a szenvedély felé tolódik. Bár lesznek összezördülések, de lényegében a szex most nálatok mindenre gyógyír, és segít a kapcsolatotokat elmélyíteni. A szingliknek bőven lesz lehetőségük az ismerkedésre, de hajlamosak lehetnek olyat választani, aki hasonlít az exükre. 

Szűz

Ahelyett, hogy egy bizonyos mérföldkövet szeretnél elérni a kapcsolatodban, inkább a pasiddal való mélyebb kapcsolat megteremtése vonz. A heti holdfogyatkozás segít is ebben azáltal, hogy felszínre hozza a valódi vágyaitokat. Az egyedülállók készen állnak egy komoly kapcsolatra, de legyenek óvatosak, mert a héten megpróbálhatják becsapni őket. 

Mérleg

Készen állsz egy igazán egészséges kapcsolat kialakítására. Ez a hét a növekedés pillanatait kínálja, és drámai fordulatot eredményezhet a szerelmi életedben, attól függően, hogy a szerelmeddel maradsz vagy pedig váltasz. A szinglikben felébred a vágy, hogy újra összejöjjenek az exükkel, aki valószínűleg vevő is az ötletre. 

Skorpió

Most sokkal jobban fókuszálsz arra, hogy milyen kapcsolatra vágysz, akár egyedülálló, akár párban élő vagy. Ha ezt kommunikálni is kezded, meg is nyílnak az ajtók előtted. Mr. Big akár a házasság vagy a családalapítás ötletével is előhozakodhat, míg a szinglik lelkesen keresni kezdik a számukra legmegfelelőbb pasit. 

Nyilas

Felmerülhet a házasság vagy a családalapítás gondolata köztetek. A nagy kérdés az, biztos az aktuális pasid mellett képzeled el a jövődet? Erre kell választ találnod a héten. A szinglik találkozhatnak valakivel, aki segíthet nekik a begyógyítani a sebeket, amiket az exük ejtett rajtuk. 

Bak

Ha az imádottaddal sokat beszéltetek mostanában az összeköltözésről vagy a házasságról, akkor lehet, hogy most végre megtörténik. Arra is tökéletes a hét, hogy megtaláld az igazit, akit segít begyógyítani a lelki sebeidet. 

Vízöntő

A heti holdfogyatkozásnak köszönhetően nyíltabban kommunikálod a vágyaidat, ugyanakkor gyógyító hatással is lehet a kapcsolatotokra. Segít megoldani azokat a problémákat, amiket nem sikerült korábban. Azok a szinglik, akik félnek belevágni egy új kapcsolatba, számíthatnak a félelmeik legyőzésére.  

Halak

A Mérleg telihold arra ösztönöz, hogy először önmagadat szeresd, és tanulj a múltadból, de ne habozz elkötelezni magad vagy újjáépíteni egy kapcsolatot az életedben. Kristálytisztán kell látnod, mit érdemelsz meg, és mit szeretnél a kapcsolatodtól, függetlenül attól, hogy éppen találkozol valakivel vagy sem.