Különleges meglepetéseket tartogatnak az alábbi 3 csillagjegynek az elkövetkezendő napok. Lesz olyan, akinek az anyagi helyzete változik meg, míg mások a szerelmet találhatják meg egy teljesen váratlan helyen. Bármelyik legyen, izgalmas időszak kezdődik el az életedben!

Kos 

Sikert sikerre halmozol a következő napokban. Sok időt töltesz el a barátaiddal, és egymást követik a családi és baráti összejövetelek. Az egyik ilyen eseményen találkozol egy érdekes idegennel, aki egyből megfog. Lehet, hogy elsőnek csak egy könnyed flörtnek indul az egész, de könnyen kialakulhat egy komolyabb kapcsolat belőle. 

Rák 

Kicsit összezavart az elmúlt időszak, több emberben is családtál, és úgy érzed, megrekedtél. Az elkövetkezendő időszak azonban megváltoztat mindent. Elengeded a problémákat, megváltozik a szemléleted, ami egy sor változást indíthat el az életedben. Új lehetőségek pottyannak az öledbe, és még a karrierváltás lehetősége is felvetődik.  

Mérleg 

Jó periódusban vagy, és eddig is érezted, hogy a sors támogat, erről most sem kell lemondanod. A következő időszakban ez csak felerősödik. Nagyon sok lesz az önbizalmad, ez pedig még több kaput és lehetőséget nyithat meg előtted. Élénk lesz a szociális életed, sok izgalmas emberrel találkozol, ami még akár a karrieredre is hatással lehet.