A napi horoszkóp szerint nem a tervek szerint alakul a zodiákus tagjainak napja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Utazást terveztél a hétvégére, Kos? Előfordulhat, hogy hírt kaphatsz arról, hogy el kell halasztani, ami csalódást okozhat. Ne feledd, ez csak csúszás és nem az egész program ugrik!

Bika

Előfordulhat, hogy el kell halasztani a romantikus programodat Mr. Biggel vagy a csajos estét a BFF-eddel. Ettől persze teljesen kiakadsz, és azt hiheted, nem vagy elég fontos vagy baj van veled. Nyugi Bika, csak csúszik a találkozó, nem lett végleg lemondva!

Ikrek

Találkozód van mára? Ne ess pánikba, ha az illető nem jelenik meg a megadott időben. Ez nem azt jelenti, hogy el sem jön! Valószínűleg teljesen banális dolog miatt késik. Légy türelmes, és a barátnőd vagy a pasid előbb-utóbb megjelenik.

Rák

Meglehet, ma mégsem tudsz találkozni a szerelmeddel, és ettől nagyon lelombozott leszel, főleg azért, mert más sem ér rá a mai napon. Találj ki valamit Rák, és ne lógasd egész nap az orrodat! Mi az, amire rég nem jutott időd?

Oroszlán

Pénzügyi gondok gyötörhetnek, Oroszlán. Valószínűleg most nem segít, ha néhány napig összehúzód a nadrágszíjat és tartósabb megoldásra lenne szükség. Olvass utána milyen lehetőségeid vannak, esetleg kérd egy szakértő segítségét!

Szűz

A szerelmi ügyek miatt ma feszültnek érezheted magad, Szűz. Ha esetleg összekaptatok a pasiddal ne aggódj, mert hamarosan megoldódnak a gondjaitok. Amennyiben azzal kapcsolatban vagy bizonytalan, hogy bejössz-e a randipasidnak, rövidesen erre is választ kapsz!

Mérleg

Akár csak most ismerkedtek a (leendő) pasiddal, akár együtt vagytok egy ideje, elbizonytalanodhat veled, pontosabban az érzéseiddel kapcsolatban. Nyugtasd meg, ha nincs miért aggódnia, vagy ha mégis van miért, akkor beszéljetek róla!

Skorpió

A pénz miatti gondok miatt nem akarsz részt venni egy bizonyos programon. Félsz, hogy túl sokat költenél. Azért gondold át a dolgot, nincs-e köztes megoldás, nehogy később megbánd, hogy kimaradtál!

Nyilas

Lehet, hogy hamarabb eléred a pénzügyi célodat, mint azt gondolnád, Nyilas. Egy nyereménynek, bónusznak, valamiféle potyapénznek köszönhetően hozzájuthatsz a hiányzó összeghez.

Bak

Érzelmes, felkavaró telefonhívás érkezhet egy közeli baráttól vagy Mr. Bigtől. Teljesen ki van idegileg, és rád zúdítja a problémáját, te pedig tehetetlennek fogod érezni magad. Jobb lenne, ha személyesen beszélnétek, szóval kezdeményezz találkozót!

Vízöntő

Valaki, akit a munkahelyedről ismersz, hirtelen úgy tűnhet, hogy közeledni próbál feléd. Ne csinálj semmit elhamarkodottan. Először gondold át, működhet-e a dolog köztetek. Ki tudja? Talán ez a pasi az ideális párodnak bizonyulhat!

Halak

Izgalmas napra számíthatsz, Halak. Végre összejönnek a találkozók, amik korábban le lettek mondva. Ezenfelül meglepő dolgot oszthat meg veled egy ismerősöd és kiderülhet, hogy nem is olyan régen még rettentően féltékeny volt rád.