Hamarosan véget ér a március, de azért a csillagok készültek még néhány meglepetéssel az utolsó hétre! Különösen a következő három csillagjegy örülhet, mert nekik végre rendeződik az anyagi helyzetük jó időre.

Bika

Az elmúlt hónapok nagyon nehezek voltak a számodra. A kiadásaid csak nőttek hétről hétre, miközben a bevételeid nem, sőt inkább csökkentek. De pont, mikor már úgy érzed, hogy ennél nem lehet rosszabb, jóra fordul minden! Sok apró pozitív hír jön majd sorban, a hosszú hétvégére pedig már úgy fogod érezni, hogy ezeknek köszönhetően sikerül egyenesbe kerülnöd.

Nyilas

Ha te rászánod magad a változásra, mindent meg is teszel annak érdekében, hogy jobb helyzetbe kerülj. Az univerzum pedig meghálálja az erőfeszítéseidet, ahogyan most is! Az elmúlt időszakban sokat güriztél azért, hogy jobb melód legyen, a héten pedig végre megcsíphetsz egy olyan állást, amivel jelentősen nagyobb összeget kereshetsz.

Halak

Az elmúlt időszakban kezdtek helyrejönni a dolgaid, már mostanában sem érezted annyira kilátástalannak a helyzeted. A jó hír az, hogy ez csak fokozódik a héten, és még több jó dolog vár rád, főleg az anyagi helyzetedet illetően. Készülj, mert egy nagyobb összeghez juthatsz! Egy régi tartozást kaphatsz vissza, vagy jóváírnak egy túlfizetést a számládon, esetleg bónuszt kapsz a munkahelyeden.