Fontos része az életnek a pénz, így érhető, ha mindenki sokat gondol rá, és megpróbál belőle minél többet összegyűjteni. Bár a legtöbb csillagjegy életében számít a pénz, vannak páran, akiknek tényleg ez a legfontosabb az életben

Bika

A Bikák nagyon jól bánnak a pénzzel, és általában a lehető legjobbat próbálják kihozni minden helyzetből – ami szélsőséges dolgokhoz vezethet. Gyakran nehéz lehet, hogy igazán jól érezd magad. Folyamatosan azon gondolkodsz, hol tudnál megtakarítani vagy több pénzt szerezni.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik az anyagi szabadságot, és ez gyakran fontosabb számukra, mint a szerelem. Nagyon szeretnek repülni a világ körül anélkül, hogy ki kellene maradniuk a luxusból. Légy óvatos, mivel könnyen előfordulhat, hogy mások megpróbálnak kihasználni.

Nyilas

A Nyilas számára sem idegen a luxus. Fontos számodra a pénz, és kicsit sem zavar, ha a luxus világa felületes. Szélsőséges esetekben kevésbé értékeled az igazi barátságokat és a mély kapcsolatokat, amíg lépést tudsz tartani másokkal pénz terén.