A december közepe a legjobb időszak lesz azoknak, akik e három csillagjegy szülöttei. Ismét közeledik a Merkúr-retrográd, ám ők bűntelenül megússzák. 

Bak

Ebben a pár hétben a legfontosabb, hogy figyelj oda a természetre. Kapcsolódj vele, csinálj sok szabadtéri programot, figyeld meg jobban, mi vesz körül! Számodra a délutánok lesznek a legfontosabbak, ilyenkor tapasztalhatsz olyan energiákat, amelyek azt sugallják neked, hogy bármire képes vagy. Fordulj kicsit befelé, elmélkedj a jövőn, és ha valami jó dolog történik veled, ne felejts el hálásnak lenni. Itt az ideje naplózni, új pénzügyi tervet készíteni, és akár új munka után nézni. Engedd, hogy a megérzéseid és az univerzum a helyes útra tereljem. 

Kos

Itt az ideje, hogy bűntelenül élvezd azt az örömöt, amiért általában nagy árat fizetsz. A legszerencsésebb napszakod az éjszaka lesz, azon belül is az éjfél, ezért most megengedett a buli. Rengeteg lehetőséget ad neked az élet, hozd ki a legtöbbet ebből a tiszta lapból. Összpontosíts azokra a dolgokra, amelyek hosszútávon jövedelmezőek lehetnek. Ne állj a saját boldogságod útjába, ne félj megtenni egyetlen lépést sem.

Oroszlán

Előtérbe kerül december közepén a kreatív éned, ennek köszönhetően pedig előrébb juthatsz azon a területen, ahol már régóta szeretnél. Végre kilépsz a komfortzónádból, és jobban mennek majd a dolgaid mint bármikor. Engedd el magad, menj el egy jó bulira, engedd, hogy a belső gyermeki éned uralkodjon kicsit. Itt az ideje lazítani, hiszen egész évben hajtottál. A pihenés ugyanolyan fontos. 

via