Biztosan veled is előfordult már, hogy valami miatt kritizáltak. Ez lehet a munkád vagy éppen olyasmi, amit a hétköznapokban tettél. A jogos vagy épp igazságtalan kritikákat mindenki másképp kezeli, ám akad egy csillagjegy, aki egyiket sem tudja kezelni. 

Utálja a kritikát ez a csillagjegy 

Az építő kritika mindig hasznos, jöhet ez a BFF-edtől, esetleg a munkatársadtól vagy a főnöködtől. Lehet, hogy elsőre nehéz elfogadni, de később esteleg még profitálhatsz is belőle. Ettől függetlenül számít, hogy miként tálalják, hiszen az ok nélküli támadás nincs rendben. 

Bár az építő kritika hatására sokat lehet fejlődni, sokan mégsem bírják annyira. A Mérleg, a Halak és a Bak különösen rosszul viseli a kritikákat. Éppen ezért mindenkinek nagyon óvatosan kell beszélnie, ha szeretné elkerülni a feszültséget. De nem ők azok, akik a legrosszabbul viselik, hanem a Bika. 

A Bikák viszont cseppet sem bírják a kritikát, semmilyen formában. A Bikák számára fontos, hogy szilárd alapokon álljanak, és nagyon makacsnak számítanak. Éppen ezért, ha valamit elhatároznak, azt véghez is akarják vinni. Nem akarnak arról hallani, hogy az ötletünk miért rossz. Addig nem is fognak változtatni a dolgokon, míg át nem gondolják az egészet. Sokszor ők is sejtik, ha valakinek igaza van a kritikával, de saját maguknak kell megtalálniuk az utat.