A december 3 csillagjegy számára az exekről szól majd. Lássuk, te is visszatalálsz-e a korábbi párodhoz!

KOs

Nincs benned kérdés, vissza akarod kapni az exedet. Ezt azért tudod ennyire konkrétan, mert ezerszer próbáltad már elfelejteni, de egyszerűen nem megy. Hiába próbálsz túllépni rajta, egyszerűen képtelen vagy új fejezetet nyitni nélküle. Neked nem számít, hogy min mentél keresztül ezzel a személlyel, egyszerűen nem tudsz, és nem is akarsz megszabadulni az érzéstől, hogy ő számodra az igazi. Hiába próbálkoztál másokkal, mindvégig csak rá gondoltál. Inkább megbocsátasz, csak ne kelljen búcsút intened neki. Nem feltétlenül ez a helyes döntés, de ha ezt akarod, nagy eséllyel siker koronázza a terveidet.

Mérleg

Állandóan arról győzködöd magadat, hogy nincs szükséged senkire, de titokban sokat szomorkodsz az egyedüllét miatt. Úgy érzed, elvesztetted életed szerelmét, és képtelen vagy túllépni rajta. Hiába vagy most más mellett, képtelen vagy úgy szeretni, mint az előző párodat, és ezt ő is érzi. A párodnak elege van abból, hogy állandóan a korábbi partnereid szokásaival dobálózol, azt éreztetve, hogy ő nem elég jó. Valószínűleg a nagy erőlködésnek köszönhetően visszatalálsz majd az exedhez, ám ez azért is rossz döntés, mert újra pórul jársz majd mellette.

Nyilas

Számodra a szakítás volt a legjobb döntés, hálás vagy magadnak, hogy korábban kimondtad, hogy szeretnéd, ha vége lenne ennek a kapcsolatnak. Az új élet meghozta azt az új embert, akivé mindig is válni akartál. Most újra az utadba sodorhatja az exedet az élet, és rajta is látod majd, mennyire jót tett neki a külön töltött idő. Éppen emiatt újra elkezdesz vonzódni hozzá, mert amikor melletted volt, akkor még nem volt ennyire magabiztos. Vigyázz, az érzéseid nem változtak, csak a benyomásod.

via