A szinglik az új pasijukat vagy önmagukat ünnepelik. A párban élők kapcsolatába visszatér a régi tűz, és forrón imádják majd egymást. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a decemberi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: A Vénusz, a szerelem és az élvezetek bolygója 4-én belépett a szexi Skorpióba, és attól felébred benned, a szerelem és szex iránti vágy. Van olyan, akivel kielégíthetnéd őket?

Párkapcsolatban: Ebben a hónapban virágzik a kapcsolatod. Sokkal közelebb kerültök egymáshoz testi és lelki szinten egyaránt. Rég volt már annyira forró a hálószobátok, mint amennyire a decemberben lesz.

BIKA

Szingli: Nem kerül el a szerelem a hónapban. Hirtelen meglátod a tökéletesnek tűnő pasit a szemed előtt, akivel villámgyorsan felforrósodhatnak a kedélyek.

Párkapcsolatban: Állandóan csak rohantok a szerelmeddel. Le kellene kicsit lassítanotok és minőségi időt tölteni együtt. Romantikus kádfürdőzés, kényeztető testmasszázs, aztán jöhetne a lassú szeretkezés.

IKREK

Szingli: Van valaki, aki tetszik? Akkor gyerünk Ikrek, épp itt az ideje annak, hogy elcsábítsd! A csillagok támogatják a törekvéseidet, de most egy egyéjszakás kaland is összejöhet, ha arra vágysz.

Párkapcsolatban: A hónapban sikeresen megfűszerezitek a szerelmi életeteket. Talán beszereztek az ünnepekre egy erotikus társasjátékot, vagy pár szexi kiegészítőt, amivel elmerülhettek a BDSM világában.

RÁK

Szingli: Talán heccnek indul, hogy csókolózzatok egy kollégáddal vagy barátoddal a fagyöngy alatt, de aztán valami sokkal komolyabb sülhet ki belőle.

Párkapcsolatban: Igazán felforrósodik a helyzet köztetek a következő hetekben. Szívesen kipróbáltok új dolgokat, legyen szó kámaszútra pózokról vagy viaszjátékozásról.

OROSZLÁN

Szingli: Bőven lesz randevúzási lehetőséged a hónapban, sőt most egy munkahelyi forró flörtölésbe is belekeveredhetsz. Azért csak óvatosan a kollégákkal!

Párkapcsolatban: Visszatér a tűz a szerelmi életetekbe. Talán még egy Mr. Santa Claus és Mrs. Claus jelmezt is beszereztek a pajzán estékhez vagy romantikusan imádjátok egymást a karácsonyfa alatt.

SZŰZ

Szingli: Még mindig túl sokat melózol, és alig hagysz lehetőséget annak, hogy rád találjon a szerelem. Vedd észre, ha flörtölni próbálnak veled. Neked is jól fog esni, mert megdobja az önbizalmadat!

Párkapcsolatban: Mostanában kialudt a tűz a kapcsolatotokban? Akkor ideje felpörgetni, Szűz! Mi lenne, ha beszereznél pár szexi fehérneműt és előadnál egy nagyon hot műsort? Hidd el, nem kell sok ahhoz, hogy fellángoljon köztetek a szenvedély.

MÉRLEG

Szingli: Szeretnél végre bepasizni? Akkor gyerünk, Mérleg, ideje randizni! A Tinder és más társkereső alkalmazások lehetnek a nyerők a hónapban.

Párkapcsolatban: A munkahelyi dráma kissé megviselheti a kapcsolatotokat, legalábbis, ha engeditek, Mérleg. Tényleg igaz, hogy a szex remek stresszlevezető, szóval érdemes lenne egymás karjaiban keresni a nyugalmat és örömöt. A kapcsolatotoknak is jót tenne, ha többet lennétek együtt.

SKORPIÓ

Szingli: Nagyon boldog szingli leszel a hónapban, és élvezni fogod, hogy végre jut időd önmagadra meg a bartánőidre.

Párkapcsolatban: Végre minden problémátok megoldódik Mr. Biggel, és az ágyban is újra egymásra találtok. Vagy esetleg a kanapén, a mosógépen, a kocsiban az erdőben, egy eldugott ösvényen, mivel most a  legváratlanabb helyeken törhet rátok a vágy.

NYILAS

Szingli: Úgy érzed, eleget randiztál az évben, és most már ideje minden energiádat önmagadra fordítanod. Egyéjszakás kaland vagy barátság extrákkal jöhet, de jelenleg nem égsz a vágytól, hogy az év utolsó hónapjában párra lelj.

Párkapcsolatban: Még szép, hogy fontolgatjátok a szexet a hóban, hiszen vágytok a kalandokra és az új élményekre! Csak meg ne fázzatok! De a forró fürdős huncutkodás is nagy kedvencetek lehet a hónapban.

BAK

Szingli: Tartsd nyitva a szemedet az adventi programokon, mert ott ismerhetsz meg egy nagyon szexi sráccal. Talán pont egyszerre nyúltok a kecskesajtért vagy a forralt borért.

Párkapcsolatban: Decemberben ideje lenne több időt töltenetek együtt az imádottaddal. Kísértést érezhetsz arra, hogy többet melózz, holott inkább a kapcsolatotokba kellene több energiát fektetni. Tervezzétek be a minőségi szexet legalábbi heti egy alkalommal, különben nagyon el fog laposodni a kapcsolatotok.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Decemberben kissé alacsony lesz az önbizalmad, és sokat agyalsz azon, miért nem találtad még meg az igazit. Viszont légy óvatos, mert az exed megpróbálhat visszatáncolni hozzád, de nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha újra összejönnétek.

Párkapcsolatban: A Vénusz, a szerelem bolygója arra kér, hogy ebben a mozgalmas időszakban helyezd előtérbe a párkapcsolatodat. Tudod, mire lenne még szükségetek? Meglepetésekre és új élményekre!

HALAK

Szingli: Sokkal hamarabb találhatsz pasit, mint azt gondolnád. Viszont elbizonytalanodhatsz, mert eléggé felgyorsulnak a dolgok köztetek. Amíg nem vagy biztos a dolgodban, addig ne essetek ágynak!

Párkapcsolatban: Kicsit bizonytalan lehetsz mostanában azzal kapcsolatban, mire is vágyik Mr. Big. Mi lenne, ha őszintén beszélnétek a vágyaitokról? Akár ez is lehet egy remek előjáték! Aztán dobjátok fel az együttléteket különböző módokon, akár szexjátékokkal. Például az ugró béka pózt már próbáltátok?