Hatalmas meglepetést tartogatnak a csillagok ennek a 3 csillagjegynek, mivel a horoszkóp szerint ők lesznek a szerencsés kivételek, akiknek teljesülhet egy kívánságuk.

Kos

Kövesd a megérzéseidet Kos, és nem bánod meg! Az intuícióid segíthetnek megvalósítani az álmodat. Rálelhetsz arra a lehetőségre, aminek köszönhetően megvalósul a vágyad, vagy megismered azt az embert, aki teljesítheti a kívánságodat. Ne félj egy kis kockázatot vállalni, ha szükséges, hiszen nagy a tét.

Mérleg

Csodás napok várnak rád, Mérleg. Még ha nem is kezdődik jól a hétvégéd, egy csapásra megváltozhat! A csillagok elő karácsonyi ajándékként meglephetnek téged azzal, hogy hozzásegítenek a leghőbb vágyadhoz. Ha szerelemmel vagy karrierrel kapcsolatos a kívánságod, akkor szinte biztosan számíthatsz a megvalósulására.

Halak

Tudod mit kell tenned, Halak? Kérned! Bátran és hangosan kérni az univerzumtól, hogy teljesítse a vágyadat, sőt, ha konkrétan tudod, ki adhatná meg, akkor egész egyszerűen fordulj hozzá. Most ilyen egyszerűen és könnyedén megkaphatod, amit szeretnél. Használd ki, hogy az egész világmindenség támogat téged.