A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik randizni mennek, a párban élők pedig új alapokra helyezik a kapcsolatukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Hatalmas szíved van Kos, ugyanakkor azt is szereted, ha minden a te vágyaid szerint történik, emiatt próbálod befolyásolni a pasidat. De ne csodálkozz azon, hogy ő erre nem vevő, és emiatt összerúghatjátok a port. Viszont, ha szingliként próbálsz ismerkedni, most kifizetődő lesz a rámenősséged.

Bika

Ne hidd azt, hogy a pasidnak nem tűnik fel: megváltozott a viselkedésed. Akár azért, mert megsértődtél, akár amiatt, mert kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból. Bármelyikről is legyen szó, beszélned kellene vele róla, már csak azért is, mert kész megváltozni érted.

Ikrek

Régóta vársz arra, hogy legyen valaki, akit szerethetsz, és cserébe viszontszeret, de egyszerűen nincs időd a szerelemre. Ezen csak te változtathatsz, ugye tudod? Legalább egy társkereső appon kezdj el ismerkedni! A párban élők úgy érzik, hiányzik valami a kapcsolatukból. Fejtsék meg együtt a pasijukkal, hogy mire lenne szükségük!

Rák

Összetörte a szíved néhány olyan ember, akikről azt hitted, ő az igazi, és közben végig melletted állt valaki, aki meghallgatott téged. Nyisd ki a szemed, mert ez a személy lehet a Nagy Ő. A párban élők szívéről nagy kő esik le, mert a napokban bebizonyítja a pasijuk: ő az igazi, és hűséges.

Oroszlán

Végre meglelheted az álompasit, már csak annyi a dolgod, hogy bátran fejest ugrasz a kapcsolatba. A párban élők is úgy érzik, a megfelelő személy mellett vannak, mégis bizonytalanok. A pasijuk érezhetően új szintre akarja emelni a kapcsolatukat, de a jegy szülöttei nem tudják, készen állnak-e rá.

Szűz

Úgy érzed, hiányzik a szikra a kapcsolatotokból, és szürkének, unalmasnak érzed. Akkor miért nem teszel ellene? Ha van valamilyen vágyad, oszd meg a pasiddal, és próbáljátok megmenteni a kapcsolatotokat. A szinglik pedig dobják be magukat a kiszemeltjüknél, nem bánják meg ha megnyílnak neki!

Mérleg

Hatalmas szíved van, de úgy tűnik, az imádottadnak kicsit sok néha. Talán emiatt fontolóra veszed, hogy örökbe fogadsz egy kisállatot, akit folyamatosan szerethetsz. Ha együtt élsz a pasiddal, akkor azért beszélj vele a terveidről. Szingliként pedig gondold át, elég felelősségteljes vagy-e egy ilyen döntéshez.

Skorpió

Abban reménykedtél, hogy mostanra férjhez mész, de úgy tűnik, senki sincs a láthatáron, vagy a pasid nem igyekszik megkérni a kezedet. A csillagok azt javasolják a szingliknek: regisztráljanak egy társkereső appra, a párban élők pedig dobják fel a vágyaikat a szerelmüknek.

Nyilas

Minden Nyilasnál betelhet a pohár. A szinglik megunják a ghostingolást, a játszmázást, a párban élők pedig a drámákat és féltékenységet. Ennek fényében nagy az esélye annak, hogy inkább egyedül vagy max a barátaikkal töltik a napjaikat, mert a hátuk közepére kívánják a pasikat.

Bak

A hétvégén bizony randid lesz, még akkor is, ha jelenleg nem tudsz róla! Akár szingli vagy, akár párban élő, kellemes meglepetésben lehet részed. Minden Bak számíthat a romantikus élményekre, és arra, hogy a szerelmi életében egy új fejezet veszi kezdetét.

Vízöntő

Már elég idő telt el a legutóbbi kapcsolatod óta. Ha még mindig nem léptél tovább, vedd fontolóra, hogy beszélsz egy szakemberrel a téged ért veszteségről. De a BFF-edhez is fordulhatsz, hogy segítsen neked a pasizásban. Ugyanakkor akadhat egy-két szerencsés, aki újra kezdheti az exével.

Halak

Annyi mindennel foglalkoztál mostanában, és a szerelem teljesen a háttérbe szorult. A párban élők hálálják meg Mr. Bignek, hogy a nehéz időkben is kitartott mellettük. A szinglik pedig regisztráljanak egy társkereső appra, és vessék bele magukat gőzerővel az ismerkedésbe.