Az Oroszlán hava július 22-én kezdődik és augusztus 22-én ér véget. Ebben az időszakban a szerelem, a szórakozás, a szenvedély és a kalandok kerülnek középpontba. Tökéletes időszak az álmok megvalósításához és a Nagy Gatsby-szerű összejövetelekre. De vajon melyik 3 csillagjegy lesz a  legszerencsésebb  ebben az időszakban? Csekkold, hogy köztük vagy-e:

Oroszlán

Boldog szülinapot Oroszlán, beköszöntött a szezonod! Itt az ideje ragyogni, hiszen most úgyis minden rólad fog szólni. Élvezed, hogy minden tekintet rád szegeződik, és mindenki ott akar lenni, ahol te vagy. A hónap végén már nagy csinadrattával számolhatsz, és valami egészen észbontó dolog történhet veled, amitől rettenetesen szerencsésnek fogod érezni magad! Csak nem hozzád vágnak egy zsák pénzt vagy megkapod álmaid állását?! Mindenesetre sorra valósítod meg a következő hetekben a kitűzött céljaidat, és végre úgy élhetsz, ahogy mindig is szerettél volna.

Nyilas

Semmit sem szeretsz jobban, mint kalandozni, Nyilas, ezért az Oroszlán havát nagyjából neked találták ki! A jó hír pedig az: a csillagok még alád is adják a lovat és eszméletlen kalandokban lesz részed. Olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyekről eddig csak álmodni mertél. Végre összejöhetnek a titkos vágyaid, és ha ez nem lenne elég, még a szerelmi életedben is szerencsésnek bizonyulsz. Könnyen lehet, hogy a  pasid  meglep egy gyűrűvel, és nem feltétlenül azért, mert évfordulótok van! Ha pedig szingli vagy, készülj, mert az egyik kalandos utazásodon vagy bulidon megismerheted a Nagy Ő-t!

Vízöntő

Az Oroszlán-szezonban szinte biztosan rád talál a szerelem! A szinglik napjai megvannak számlálva, ha pedig már együtt vagy egy ideje a hercegeddel, valószínűleg a lánykérést fontolgatja. Ha mindez nem lenne elég ok az örömre, azzal is számolnod kell, hogy kivételes munka vagy üzleti lehetőséget ajánlanak fel neked. Jöhet még a hab a tortádra? Ebben az időszakban egy csodás meglepetésre is számíthatsz a családodtól vagy az egyik szerettedtől, ami elsöprő erejű érzelmeket vált majd ki belőled. Abban a pillanatban tényleg, átkozottul szerencsésnek fogod érezni magad.