Korábban már kiderült, hogy Károly király kifejezetten kedvelte Meghan Markle-t. Később a kapcsolatuk megváltozott, de eleinte csodálta a fia felségét. Most Kamilla királyné érzelmeit tárta fel egy szakértő. 

Meghan Markle-ről ezt gondolta korábban Kamilla királyné

Manapság Harry herceg viszonya nem túl fényes a királyi családdal, Kamilla királynéról például megalázóan írt a könyvében. Gonosz mostohának hívta, és elárulta, hogy könyörögött az apjának, ne vegye el feleségül. De az elmúlt években nem volt ennyire rossz a kapcsolat, legalábbis erre enged következtetni a királyné testbeszéde.

Andrew Morton királyi szerző a Meghan: A Hollywood Princess című könyvében elárulta, hogy Kamilla királyné eleinte kifejezetten kedvelte Meghant. Megpróbálta a testbeszédével is kimutatni, mennyire örül Harry herceg választottjának. A szakértő elárulta, hogy Károly király 70. születésnapján például megfogta Meghan kezét, illetve puszit is adott neki, ezek a gesztusok szokatlanok a királyi család tagjaitól. 

Ez a ritka királyi gesztus jel volt, hogy az amerikai színésznőt milyen gyorsan elfogadta és őszinte szeretettel kezelte a királyi család. Azon a napon Kamilla, Cornwall hercegnéje, aki korábban Kate Middletonnak tanácsot adott a protokoll finomságaival kapcsolatban királyi tanulóéve alatt, szó nélkül jelezte a világnak, hogy Meghan mostantól „egy közülünk”

– magyarázta a szakértő. 

Bár Kamilla királyné gesztusai és titkos jelei a szakértő szerint igazán világosak voltak, mégis kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy elmélyítsék a kapcsolatot Meghan és a királyi család között. Sussex hercegnéje legutóbb Erzsébet királynő temetésén vett részt, még Károly király koronázását is kihagyta. 


Via