Az elmúlt időszakban már többször beszéltek arról, hogy a királyi család tagjai milyen különleges beceneveken szólítják egymást. Vannak kifejezetten meghatóak és viccesek, ám Károly király egy igazán furcsa becenevet adott Meghan Markle-nek. 

Ezt a becenevet kapta Meghan Károly királytól

Meghan és Károly király kapcsolatáról nem sokat lehet tudni. Az biztos, hogy eleinte nem voltak problémáik, hiszen a hercegnét az uralkodó kísérte az oltárhoz. De később már nem alakult ennyire fényesen a viszonyuk, a beszámolók szerint Meghan jelenleg nem túl népszerű a családtagok körében. 

Ettől függetlenül volt egy időszak, amikor kifejezetten közel álltak egymáshoz, Károly király az esküvő előtt valósággal csodálta Meghan határozottságát, erős jellemét. Legalábbis erre enged következtetni a becenév, amit neki adott. Erről Katie Nicholl királyi szakértő The New Royals című könyvében mesélt. 

Károly állítólag Tungsten-nek nevezte leendő menyét, szívóssága és rugalmassága miatt

- árulta el. A több forrás arról számolt be, hogy Károly király szerint Meghan kemény és hajthatatlan. Ezt a tulajdonságát kifejezetten értéknek tartotta, és úgy vélte, hogy Harry számára ez hasznos, mivel mindig lesz mellette egy erős személy, akire számíthat. 

Azt nem tudni, hogy Károly király meddig használta Meghan becenevét, de az biztos, hogy Sussex hercegnéje, és az uralkodó között manapság  feszült a viszony, erről a hercegi pár mesélt még hónapokkal ezelőtt. 


Via