Mielőtt Meghan Markle csatlakozott volna a királyi családhoz, aktív volt az Instán, kifejezetten sokat posztol. Az eljegyzés után mindenhonnan törölte magát, így csak pár régi posztja, videója maradt meg. Most az egyik volt színésztársa mutatott egy felvételt még a régi időkből

Meghan Markle így táncolt évekkel ezelőtt

Sussex hercegnéjéről a videó még 2012-ben készült, legalábbis Patrick J. Adams ezt írta ahhoz a felvételhez, amit nem olyan rég töltött fel. A videón szerepel Meghan Markle, Rick Hoffman és Troian Bellisario. A csapat egy sötétített üvegű kocsiban utazott, vélhetően Torontóban készült a videó, ahol a sorozatot forgatták. 

Meghan a Mr. Vegas Heads High című dalára táncol, és láthatóan remek hangulatban volt. Nagyon jól érezte magát, és igazán gondoltalannak tűnik. A felvétel azóta már nincs fenn Patrick Instáján, de itt megnézheted.

Folytatódhat a sorozat? 

A Briliáns elmék már évekkel ezelőtt befejeződött, nem sokkal azután, hogy Meghan kiszállt belőle. Az utóbbi hónapokban ismét népszerűvé vált a Netflixen, ezért egyre jobban foglalkoztatja a rajongókat, lesz-e folytatás. A készítők elárulták, hogy nincs tervben, de ha találnak platformot, akkor semmi sem kizárt. 

Patrick J. Adams, a sorozat egyik főszereplője korábban egy interjúban elárulta, hogy szívesen dolgozna ismét Meghan Markle-lel, így akár az is megtörténhet, hogy egy esetleg folytatásban feltűnnek.


Via