Vilmos herceggel ellentétben, Harry herceg kedveli az ékszereket. Rendszeresen látni karkötőket a csuklóján, és nyakláncot is szokott viselni. Most az egyik karkötőjéről derült ki egy igazán fontos részlet.

Harry herceg 20 éve viseli ezt az ékszert

Miután Meghan Markle és Harry herceg elkezdtek randizni gyöngykarkötőkkel a csuklóikon jelentek meg. A két ékszer egyforma volt, így a rajongók számára nyilvánvaló volt, hogy szándékosan viselik őket. Ám nem ez az egyedüli ékszer, amit kiszúrtak a herceg csuklóján, van egy ezüst karkötője, amit minden fontosabb alkalomkor visel. 

A szemfüles szakértők megfigyelték, hogy felveszi a pólómérkőzésekre, a vizsgáin is vele volt, és az esküvője napján sem mellőzte. A Business Insider szerint ez nem véletlen, mivel fontos jelentése van. Harry herceg az ékszert 1997-ben kapta, nem sokkal azután, hogy meghalt Diana hercegné. 

harry-herceg-2023
Max Mumby/Indigo / Getty Images

Először 1997-ben jöttem [Afrikába], közvetlenül azután, hogy anyám meghalt. Apám azt mondta a bátyámnak és nekem, hogy pakoljuk össze a bőröndjeinket – Afrikába megyünk, hogy megússzuk az egészet

– mesélte korábban. Ekkor kapta a karkötőt Harry herceg Afrikában. Pontosan nem tudni, hogy kitől, de nagy valószínűséggel nagyon fontos a számára. 

A beszámolók szerint Vilmos hercegnek van egy hasonló karkötője, de szinte sosem visel ékszereket, ezért csak nagyon ritkán lehet rajta látni. Harry herceg számára Afrika manapság is nagyon fontos, az elmúlt években számos alkalommal látogatott el a kontinensre, és több hivatalos látogatást is tett. 


Via