Ahogyan arról mi is írtunk Harry herceg és Meghan Markle együtt vettek részt az  Invictus Games-en, a párosnak pedig természetesen minden lépését követték a rajongók és a fotósok. 

Harmónia

A róluk készült felvételek pedig egyértelműen azt engedik láttatni, hogy a hercegi pár között hatalmas a harmónia, ugyanis öltözéküket többször a másikéhoz hangolták. Bár előfordult, hogy kontrasztos darabokat választottak, de a szakértő szerint még ez is azt sugallja, Harry és Meghan kapcsolata nagyon is stabil. Mayah Riaz PR-szakértő szerint a ruhák egymáshoz igazítása kiváló módja annak, hogy a párok vizuálisan demontsrálják az egységüket, és harmonikus frontot mutassanak a nyilvánosság felé. 

Az összehangolt ruhák azt sugallják, hogy Meghan és Harry pillanatnyilag egységesek. Ha egy házaspárt hasonló megjelenésben látnak, akkor az tökéletes szimbolúma lehet az összetartozásuknak. Azt üzeni, egy oldalon állnak, támogatják egymást nyilvánosan és a magánéletben is 

– magyarázza Mayah, aki hozzátette, a kontrasztos ruhák sem jelentek rosszat, sőt. 

Egy pár dinamikája 

A kontrasztos ruhák azt sugallhatják, hogy a kapcsolatukban van egy bizonyos szintű egyéniség, ami lehetővé teszi, hogy mindegyikük kifejezze a személyes stílusát és preferenciáit. Ez teljesen egészségéses dolog, a függetlenség jele. 

– mondta a PR-szakértő, aki így zárta a gondolatait: 

Fontos megjegyezni, hogy egy kapcsolat jelenlegi állapotának felmérése nem mondható meg kizárólag a ruha választásból. Bár az öltözékek összehangolása némi betekintést nyújthat egy pár dinamikájába, ez nem lehet egyedüli alapja annak, hogy meghatározzuk, mi is van két ember között. A kapcsolatok sokrétűek és összetettek, a ruha választás pedig csak egy aspektusa a pár általános nyilvános megjelenésének. 

(via)