Hónapok teltek el azóta, hogy Harry herceg legutóbb az Egyesült Királyságban járt. Most hamarosan ismét Angliába utazik, az információk szerint akár Károly királlyal is találkozhat. 

Károly király ezt a dolgot nem tudja megbocsátani Harry hercegnek

Régóta foglalkoztatja a királyi család rajongóit, illetve a szakértőket, hogy mikor békülhet ki Károly király és Harry herceg. A szakértők egy része szerint a közeledésre már ebben a hónapban sor kerülhet, hiszen Sussex hercege hamarosan az Egyesült Királyságba látogat.

Most megszólalt Paul Burrell, Diana hercegné egykori bizalmasa, aki egy interjúban elárulta, hogy van egy dolog, ami örökre nyomot hagy Károly király és Harry herceg kapcsolatán. Harry csúnyán megbántotta Kamilla királynét, amikor a könyvében gonosz mostohának nevezte, ezzel pedig Károly királyt is súlyosan megsebezte. 

Nem hiszem, hogy lesz találkozó. Ezeket a beszélgetéseket Fülöp herceg temetése előtt is pletykálták. A platina jubileum előtt szintén. A királynő temetésén úgyszintén. Most megint pletykálnak. Nem fog megtörténni

– nyilatkozta Paul a The Mirror nevű lapnak. 

Hozzátette, hogy Károly király naptára igazán zsúfolt, hiszen a hónap elején egyedül szeretne megemlékezni, majd elutazik. Hamarosan ő és Kamilla királyné Franciaországba látogatnak. A szakértő elárulta, hogy Károly király ugyanúgy szereti mindkét fiát, de Harry hercegre haragszik a Kamilla királynéról írt dolgok miatt. Hozzátette, hogy a királyi család tagjai nem arról ismertek, hogy könnyen megbocsátanának. 

Ha valami történik, felhúzzák a felvonóhidat, és nem tudsz bejutni. Szóval vigyázz, mit mondasz, mert nagyon-nagyon csúnya vége lehet

– zárta le. 


Via