Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata még sosem volt ennyire rossz, hiszen Sussex hercege árulta el korábban egy interjúban, hogy már nem is beszélnek. Akkor hozzátette azt is, hogy szívesen kibékülne a családjával, ha megkeresnék. A szakértők szerint erre már nem kell sokat várni. 

Harry herceg és Vilmos herceg ekkor békülhetnek ki

A testvérek viszonya már akkor is feszült volt, amikor Harry és Meghan még a királyi család dolgozó tagjai voltak, Sussex herceg később azt is elárulta, hogy összeverekedtek. Ezután jött a dokusorozatuk, majd a Harry könyve, ez pedig teljesen megrontotta a kapcsolatot közöttük. Bár Harry elment Károly király koronázására, csak a hivatalos programon vett részt, majd hamar távozott Londonból. 

Grant Harrold, Károly király egykori komornyikja régóta ismeri a királyi családot, most pedig Harry herceg és Vilmos kapcsolatáról nyilatkozott. Úgy véli, hogy Harry herceg születésnapja nagyszerű alkalom arra, hogy a két testvér elkezdjen közeledni, ez szeptember 15-én lesz. 

Remélem, megkeresik. Szeretném azt hinni, hogy Vilmos felveszi a telefont, és boldog születésnapot kíván neki

– hozzátette, hogy ez nagyszerű alkalom Károly király és Vilmos herceg számára, hogy keressék Harryt, és a királyi család sem szenvedne el károkat. 

De soha nem tudhatod. Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. Ez lenne a lehetőség, hogy az apja odanyúljon, és felajánljon egy olajágat. 

Nehéz időszak jön 

Harry herceg hamarosan az Egyesült Királyságba utazik, hogy részt vegyen a WellChild Awards díjátadón. A hírek szerint egy privát találkozóra is sor kerülhet Károly királlyal, de az erről szóló pletykákat még nem erősítették meg. 

A következő időszak pedig különösen megviseli majd a családtagokat, hiszen most lesz Erzsébet királynő halálának az első évfordulója. A palota közleménye szerint Károly király nem emlékezik meg róla nyilvánosan, a hagyományok követve, szeretne elvonulni. 


Via