Pár nappal ezelőtt Harry herceg pár barátjával elment a kedvenc csapata meccsére, de nem a megszokott lelátón ült. Ő és Larry Berg, a Los Angeles Football Club társtulajdonosa egy 7000 fontos, vagyis nagyjából 3 millió forintos luxuspáholyból élvezték a meccset. 

Harry herceg luxus környezetben szurkolhatott

Sok videó és fotó készült Harry hercegről az elmúlt napokban, így megörökítették, hogy mennyire lelkes volt a kedvenc csapata meccsén. Sussex hercege láthatóan remekül érezte magát, szinte még a kamerákról is elfeledkezett. Az Inter Miami és a LAFC meccsét az egyik VIP páholyból nézte meg, ami nagyjából 3 millió forintba kerül. 

A jegy nem csupán kiemelt ülőhelyet tartalmaz, mivel a vendégek a lelátóról bemehetnek a VIP tárgyalóba, ahol beszélgethetnek és felfrissülhetnek. Az összeg tartalmazza az ételeket és italokat, a szurkolók számos alkoholos ital közül választhatnak, emellett van gyümölcs, virsli, nacho és még számos fogás. A VIP páholyban Harry herceg nem egyedül ült, mivel ott volt vele Larry Berg, Connie Britton színésznő és Caleb Williams, az NFL csillaga. A különleges helyszínt itt nézheted meg

Találkozott a Beckham-családdal 

A hírek szerint és a beszámolók szerint nem csupán Harry herceg volt ott a meccsen, mivel megnézte a mérkőzést Brooklyn Beckham és Nicole Peltz is. Korábban már kiderült, hogy Sussex hercege összeveszett a focistával, a konfliktust pedig azóta sem sikerült rendezniük. 

Ezt csak megerősít az, hogy a hétvégén Harry herceg szinte észrevétlenül kerülte ki Brooklynt, láthatóan nem szeretett volna vele beszélni, találkozni. 


Via