New Yorkban tartották az Archewell Foundation újabb eseményét, a rendezvényen most a mentális egészség volt a téma. Harry herceg és Meghan Markle is ott voltak, a hercegné pedig még előadást is tartott, és mesélt a félelmeiről. 

Meghan Markle ezért aggódik a gyermekeiért 

A beszélgetés témája a gyermekek és a közösségi média, illetve az online jelenlét kapcsolata volt. Sok szülő megosztotta a tapasztalait a témában, illetve olyan emberek is a színpadra álltak, akik a közösségi média és az online abúzus miatt veszítették el a gyermeküket.

Meghan a beszédében elárulta, hogy mit gondol az anyaságról, illetve megosztotta az aggodalmait a résztvevőkkel. 

Anyának lenni a legfontosabb dolog az életemben… persze azon kívül, hogy Harry felesége vagyok. De azt mondom, szerencsésnek érzem magam, hogy a gyerekeink ilyen korban vannak, méghozzá egészen kicsik, szóval ez nem a közeljövőben van, de félek attól is, hogy ez hogyan változik tovább, és ez előttünk áll. Mindig azt mondják a szülőségről, hogy a napok hosszúak, de az évek rövidek. Szóval ez aggaszt, de sok reményt és sok energiát is adott az elmúlt évben elért fejlődésünk. 

Sussex hercegnéje a beszédében arra utalt, hogy örül neki, hogy a gyerekek még nem tagjai semmiféle online közösségnek, ez nem játszik szerepet az életükben. Ugyanakkor tudja, hogy ez el fog jönni, és előbb vagy utóbb fenn lesznek a közösségi oldalakon, ami aggódásra ad okot. Ettől függetlenül reméli, hogy idővel a helyzet nem rosszabb, hanem jobb lesz, éppen ezért dolgoznak annyira elkötelezetten. 

Nem ez az első alkalom, hogy Meghan Markle és Harry herceg a mentális egészséggel kapcsolatos témáról beszélnek. Sussex hercegnéje az Oprah-interjúban elárulta, hogy fontolgatta az öngyilkosságot, Harry herceg szintén küzdött mentális gondokkal. 


Via