2018-ban, az esküvő után csatlakozott Meghan Markle a királyi családhoz. Előtt színésznőként dolgozott, így mindent háttérbe szorított azért, hogy a királyi család dolgozó tagja lehessen. Ám a hírek szerint ezt nem kellett volna megtennie, mivel Erzsébet királynő különleges dolgot ajánlott fel neki

Meghan Markle-nek nagy dolgot ajánlott fel a királynő 

Paul Burrell, Diana hercegné egykori komornyikja szerint Erzsébet királynő tudta, hogy Meghan Markle-nek fontos szerepe lehet a jövőben a királyi családban. Éppen ezért szerette volna, ha könnyen be tud illeszkedni. A komornyik szerint nem ragaszkodott hozzá, hogy a királyi család dolgozó tagja legyen, ezért különleges ajánlatot tett neki. 

A királynő nagyon kegyes és nagyon kedves volt Meghannal. Még azt is mondta Meghannak: folytathatod a színészkedést, ha akarod, folytasd a karriered

– árulta el Paul egy interjúban. Ezzel a királynő azt szerette volna elérni, hogy Meghan megszokott élete, rutinja ne szakadjon meg teljesen. Legyen valami állandóság az életében. 

Ám Meghan nem fogadta el az ajánlatot, szeretett volna a királyi család dolgozó tagja lenni, így kiszállt a Briliáns elmékből, és nem színészkedett azóta. 

Nem úgy látom, mintha bármit is feladnék, csak változásnak tekintem. Ez egy új fejezet

– nyilatkozta Meghan az eljegyzés után 

Paul Burrell elárulta, hogy Erzsébet királynő mindent megtett azért, hogy Harry herceg és Meghan jól érezzék magukat a királyi család dolgozó tagjaiként, pont emiatt volt nagyon csalódott, amikor végül mégis a kilépés mellett döntöttek. 


Via