Napokkal ezelőtt indultak el a pletykák, hogy Meghan Markle szerepelhet a Briliáns elmék spin-offjában. Bár a hírt a hercegné még nem erősítette meg, ha vállalja a szerepet, hatalmas összeget kereshet.

Meghan Markle milliókat kereshet epizódonként

Továbbra is nagyon népszerű a Briliáns elmék, a sorozat, amivel Meghan Markle befutott. Jelenleg is felkapottnak számít a Netflixen, így sokan nem lepődtek meg, hogy évekkel a finálé után elindul a spin-off. A széria a Suits: Los Angeles munkacímen fut, és a pletykák szerint már több epizód forgatókönyve is elkészült. 

A szereplőgárdáról még nem sokat tudni, de a hírek szerint az alkotók nagyon szeretnék, ha Meghan visszatérne. Nyerő helyzetben van, hiszen jelenleg az alkotók hajlandóak szinte bármennyit fizetni neki. 

Ez az év egyik legnagyobb tévés üzlete lesz. Meghan jó pozícióban van. Vissza akarják kapni, és készek kifizetni annyit, amennyit szeretne

– nyilatkozta egy televíziós producer. 

A hírek szerint Meghan 158 ezer fontot, vagyis nagyjából 70 millió forintot kaphat epizódonként, de Mark Boardman, aki régóta a szórakoztatóipar egyik szakértője, elárulta, ez az összeg akár 200 ezer dollár felett is megállhat. Emellett részesedést kaphat a streamelés bevételéből és akár még rendezhet is, ami újabb ajtókat nyithat meg előtte Hollywoodban

A szakértők szerint a hivatalos bejelentésre már nem kell sokat várni, hiszen a stúdió szeretné minél hamarabb elkezdeni a gyártást. A Briliáns elmék továbbra is népszerű, így okos döntés most kibővíteni a szériát. 


Via