Kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg, miért nem jelentek meg együtt egy fontos díjátadón. Károly király fia egyedül tette tiszteletét a Living Legends of Aviation ünnepségen. Nagyon úgy tűnik, hogy a házaspár egyik gyermeke lebetegedett.

Meghan Markle otthon maradt

A People magazin megtudta, hogy Meghan Markle azért nem támogatta a férjét a fontos eseményen pénteken, mert az egyik gyermekük beteg lett. Az azonban nem derült ki, hogy Archie herceg vagy Lilibet hercegnő lett-e rosszul, de az biztos, hogy a sussexi hercegné jó anyaként úgy döntött, hogy a gyermeke mellett a helye. Azt sem tudni, hogy milyen betegségről van szó.

John Travoltával viccelődött

A díjátadón Harry herceg John Travoltával barátkozott. Azért is különleges a kapcsolat közöttük, mert a színész 1985-ben megtáncoltatta Diana hercegnét a Fehér Házban. Harry poénkodott is a színésszel azzal kapcsolatban, hogy ő még csak egyéves volt, amikor Travolta megtáncoltatta az édesanyját. 

Sok baj éri most a királyi családot

Mint megírtuk, Katalin hercegné hasi műtét miatt fekszik kórházban, és még hónapokig lábadoznia kell. Vilmos herceg mindenben támogatja a gyerekeit, és nemrég lencsevégre kapták, amikor meglátogatta a feleségét. Károly királyt pedig prosztatamegnagyobbodás miatt műtik. Nemrég pedig kiderült, hogy Sarah Ferguson, András herceg volt felesége a mellrákja után most bőrrákkal küzd. A rajongók aggódnak a királyi család tagjaiért, és remélik, hogy mindenki a lehető leghamarabb felépül. 

Via