A brit királyi családban nem szokatlan, hogy a családtagok becenevek adnak egymásnak. Katalin hercegnének is van, de Meghan Markle-t is többféle módon szólítják. Most egy új könyvből kiderült, hogy kapott egy igazán bántót. 

Így szólította Meghan Markle-t a királyi család 

Hamarosan megjelenik Ingrid Seward, királyi szerző legújabb könyve. A My Mother And I a királyi családról szól, de főként Károly királyról és Erzsébet királynőről. Ennek ellenére a szerző számos titkot elárul a könyvben. Többek között azt is megosztotta, Meghan Markle milyen becenevet kapott a királyi családban. 

A királyi szerző szerint Fülöp herceg találta ki a becenevet, amit az információk szerint később többen is használhattak. D.o.W.-ként, vagyis windsori hercegnéként emlegette, utalva ezzel Wallis Simpsonra, aki a windsori hercegné volt. A becenév viszont különösen kínos, mivel a királyi család tagjai nem szerették Wallis Simpsont. 

Egyszerűen arra a tényre utalt, hogy mindketten ceruzavékony, sötét hajú és elbűvölőek, akik elváltak

– magyarázza az új könyvben a királyi szerző. 

A szakértő szerint Fülöp herceg nagyon meglepődött a hasonlóságon, ezért maguk között csak D.o.W.-ként hivatkoztak Meghanra. A könyvből egyébként az is kiderül, Erzsébet királynő nem örült annak, hogy Károly király kísérte Meghant a templomba, ennek hangott is adott, ennek ellenére Károly király vállalta a feladatot. 


Via