Miután Harry herceg és Meghan Markel 2020-ban otthagyták a királyi családot, kénytelenek saját maguk finanszírozni a kiadásaikat. Korábban már kiderült, hogy nagyon sok pénzt költenek el éves szinten, a költségekből pedig nem igazán tudnak lefaragni. A szakértők szerint részben ennek köszönhető, hogy megújult a weboldaluk. 

Harry herceg és Meghan ezzel szeretnék felhívni magukra a figyelmet 

Pár nappal ezelőtt újult meg Harry herceg és Meghan weboldala, ami a sussex.com. Sokakat meglepett az időzítés, az pedig még nagyobb megdöbbenést okozott, hogy címert is használnak. Tom Bower, a királyi család egyik önéletrajz-írója a DailyMailen jelentetett meg egy cikket, amiben elárulta, hogy Harry herceg és Meghan egyre kétségbeesettebbek.  

A szakértő szerint folyamatosan esik a népszerűségük az Egyesült Államokban, a Netflix számára készített dokusorozat sok ember érdekelt, de már nem igazán tudnak mást mondani. Harry herceg könyve úgyszintén sok olvasót megmozgatott, de már ez sem annyira érdekfeszítő, ezért megpróbálnak nyitni, és újabb lehetőségeket keresni. 

Az amerikaiak egyre inkább nem törődnek Meghannel és Harryvel. Feltűnő, hogy a sussexi pár nem volt ott a sok híresség között, akik a múlt hétvégi Super Bowlon szórakoztak.

A királyi család szakértői szerint igazán merész lépés volt az új weboldal, hiszen úgy fest, hogy pénzszerzésre szeretnék használni a címeiket. Korábban pedig ígéretet tettek, hogy ezt nem fogják megtenni. Ennek ellenére az új weboldal erre enged következtetni. Tom Bower úgy véli, ezzel a lépéssel szeretnék elérni, hogy relevánsak maradjanak, ami egyre nehezebben megy ki. 


Via