Mikor múlt héten kiderült, hogy Károly király rákkal küzd, Harry herceg azonnal repülőre szállt és Londonba utazott, hogy meglátogassa édesapját. A találkozó azonban több szempontból is kudarcba fulladt.

Harry herceg és a család között óriási a szakadék

Mint kiderült, a családból senki sem számított Harry herceg váratlan megjelenésére Londonban, szinte sokkolta őket, hogy beállított. De amúgy sem fogadták túl szívélyesen, Vilmos herceg nem volt hajlandó találkozni vele, Károly király pedig bő 30 percet tudott rá szánni. 

A legfrissebb hírek szerint ez a 30 perc sem volt feszültségmentes, ugyanis Harry kijelentette, hogy nem hajlandó egy szobában tartózkodni a királynéval. Míg édesapjával beszélt, ragaszkodott hozzá, hogy Kamilla ne legyen a szobában.

Harry és Kamilla viszonya sosem volt felhőtlen, de a herceg a könyvével tavaly végérvényesen éket vert kettejük közé. Harry ugyanis azt állítja a Spare-ben, hogy mostohaanyja szivárogtatott a sajtónak, hogy magát jobb színben tűntesse fel, sőt veszélyesnek és alattomosnak jellemezte édesapja feleségét.

Via