2020-ban lépett ki Harry herceg és Meghan Markle a királyi családból. Azóta nem tartoznak a dolgozó családtagok közé, nem vállalnak hivatalos feladatokat, és saját vállalkozásaikból élnek. Ennek megfelelően most frissítették a weboldalukat, amivel sokakat megbotránkoztattak. 

Harry herceg és Meghan legújabb lépése felháborította az embereket

Már 4 év eltelt azóta, hogy Harry herceg és Meghan kivált a brit királyi családból. Azóta megjelent a dokusorozatuk és Harry herceg könyve, ezek pedig tovább mélyítették a családtagok között a szakadékot. Bár a rajongók reménykednek a kibékülésben, nagyon úgy fest, hogy ez most sem fog megtörténni. 

Harry herceg és Meghan hivatalos weboldala frissült, ami többek között bemutatja a munkájukat, illetve az általuk irányított szervezeteket. Mindkettőjük életrajza megtalálható rajta, ám Harry hercegé meglehetősen rövid. 

Harry herceg, Sussex hercege humanitárius, katonai veterán, mentális egészségügy szószólója és környezetvédő. Felnőtt életét olyan ügyek előmozdításának szentelte, amelyek iránt szenvedélyes, és amelyek állandó változást idéznek elő az emberek számára

– olvasható a weboldalon. 

Sokaknak feltűnt, hogy Harry herceg önéletrajza eléggé részletes, de egy igazán fontos dolog kimaradt belőle, ez pedig a családja. Nem tesznek említést arról, hogy a királyi család része, sem Károly királyt, sem Vilmos herceget nem említik. 

A szakértők szerint ez eléggé goromba lépés volt, és egyértelmű utalás arra, hogy Harry herceg és Meghan a jövőben sem szeretnének a királyi család dolgozói tagjai közé tartozni. 


Via