A testbeszéd-szakértők gyakran elemzik a királyi család tagjainak a viselkedését. A családtagok mindig jó hangulatban vannak, de a testbeszédük ennek ellenére árulkodó. Ez a helyzet Meghan Markle-lel is, akinek van egy trükkje, amivel gyorsan eléri, hogy Harry herceg csakis rá figyeljen. 

Ez Meghan Markle titkos trükkje 

Harry herceg és Meghan már nem tartoznak a királyi család dolgozó tagjai közé, ennek ellenére a saját projektjeik miatt sok nyilvános eseményen részt vesznek. Ezeken legtöbbször beszélgetnek, de a hercegné gyakran kellemetlenül érzi magát a nyilvánosság miatt. Ezért van egy trükkje, amivel ezt jelzi Harry hercegnek. 

Adam Lyons, királyi szakértő mesélt erről az Express nevű lapnak. Elárulta, hogy Meghan testbeszédén gyakran látszik, ha támogatásra van szüksége, ezért mindig jelez Harrynek. Ezek legtöbbször apróbb kézmozdulatok, például megérinti a karját vagy a mellkasát. Ez megfigyelhető a legutóbbi nyilvános megjelenésüknél is. 

Meghan mindenkire néz, miközben Harry folyamatosan ellenőrzi, hogy jól van-e

– magyarázta a szakértő. Elárulta, hogy Harry herceg a legutóbbi filmpremier során folyamatosan ellenőrizte Meghant, mivel a felesége jelzett neki, hogy kellemetlen neki ez a mennyiségű figyelem. 

Bár Harry herceg és Meghan sokkal visszafogottabb életet élnek, ennek ellenére a sajtó ugyanúgy kíváncsi rájuk. A hercegnének a szakértő szerint néha túlságosan sok ez a figyelem, arról nem is beszélve, hogy Meghant zavarja, ha nem arra fordítják a figyelmüket, amit mond, így a fontos üzenetei nem érnek célt. 


Via