Hétfőn jelentette be a palota, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak. Az információk szerint a hivatalos közlemény előtt felhívta Vilmos herceget és Harry herceget. Sussex hercege pedig szinte azonnal repülőre szállt, hogy találkozhasson az apjával. 

Harry herceg és Károly király találkozója meglepően rövid volt 

Az információk szerint Sussex hercege hétfőn este indult el Los Angelesből, majd kedden dél körül érkezett meg Londonba. A leszállás után azonnal kocsiba ült, és a Clarence House-ba ment, ahol jelenleg Károly király él, ha Londonban tartózkodik. 

Harry herceg autója nagyjából a megérkezés után 1 órával el is hagyta a helyszínt, majd nem sokkal Károly király is távozott Kamilla királyné társaságában. A feltételezések szerint Harry herceg és Károly király csak egy rövid találkozót folytattak

A találkozó után elkezdték találgatni az emberek, hogy miért tarthatott ilyen rövid ideig. A bennfentesek szerint ennek egyszerű az oka, mivel Károly királynak el kellett utaznia. Harry herceg távozása után nem sokkal helikopterrel hagyta el Londont, hogy a Norfolkban található Sandringham birtokra utazzon. Az információk alapján itt pihen Károly király a kezelések között. A királyi családhoz közel álló források arról is beszámoltak, az uralkodó elhalasztotta az utazást, Harry herceg miatt. 

A rövid találkozó másik oka, hogy Harry herceg és Károly király között az utóbbi időben feszült volt a viszony. Legutóbb tavaly májusban találkoztak, de a békülés akkor is elmaradt. Így a szakértők szerint időre van szükségük ahhoz, hogy megbeszéljék a dolgokat. 


Via