Hétfőn jelentette be a palota, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak. A közleményben elárulták, az uralkodó elkezdte a kezelést, később pedig az is kiderült, az uralkodó értesítette a gyermekeit, Harry herceg pedig már el is indult Londonba. 

Harry herceg azonnal meglátogatta Károly királyt 

Az információk szerint Harry herceget lesújtotta a diagnózis, ezért szinte azonnal repülőre szállt, hogy minél hamarabb Londonban legyen, és támogassa az apját a nehéz időkben. A DailyMail információ szerint a LAX VIP váróterménél láttak tegnap egy luxus Range Rovert, ami feltehetően királyi személyt szállított

Harry herceg már meg is érkezett az országba, erről a DailyMail készített felvételeket. Az információk szerint Sussex hercege a British Airways menetrendszerinti járatával érkezett, majd rendőri kísérettel hagyta el a Heathrow repülőteret. A felvételek szerint a landolás után szinte azonnal a Clarence House-ba ment, ahol jelenleg is tartózkodik Károly király. A helyszínen készült felvételeket itt nézheted meg

Harry herceg egyedül érkezett 

Nem tudni, hogy Sussex hercege meddig tartózkodik az országban, de az biztos, hogy a lesújtó hír után szinte azonnal elindult. Az utazást korábban a hercegi pár szóvivője is megerősítette. 

A herceg beszélt apjával a diagnózisról. A következő napokban az Egyesült Királyságba utazik, hogy meglátogassa Őfelségét. 

Sussex hercege egyébként egyedül utazott az Egyesült Királyságba, Meghan Markle és a gyermekeik Kaliforniában maradtak. Azt még nem tudni, hogy Harry herceg hol fog lakni a látogatás ideje alatt, legutóbb egy londoni szállodában vett ki szobát. Most viszont előfordulhat, hogy a Frogmore Cottage épületében szálhat meg. 


Via