Nem sokkal azután, hogy a Buckingham-palota bejelentette Károly király betegségét, Harry herceg repülőre szállt, és Londonba utazott. A herceget látták az uralkodó otthonánál, de a találkozó nem tartott sokáig. 

Így alakulhat Harry herceg és Károly király kapcsolata 

Harry herceg kedden érkezett meg Londonba, majd rendőri kísérettel érkezett meg Károly király otthonához. Nagyjából 30 perccel később látták távozni az autót, így az első találkozó nem tartott sokáig. Ám a hírek szerint Harry herceg szeretne több időt az országban tölteni, és Vilmos herceggel fel akarja venni a kapcsolatot.

Harry azt tervezi, hogy több időt tölt Angliában, hogy fizikailag ott lehessen az apja mellett. Meghan áldását adta rá, mivel tudja, hogy a család a legfontosabb. Még korai lenne megmondani, hogy logisztikailag ezt hogyan fogják megoldani, mivel Harry most az Államokban él feleségével és gyerekeivel. Harry és Wills mindig is ott voltak egymás mellett a nehéz időkben, és úgy tűnik, újra elkezdhetik építeni kapcsolatukat. A testvéri szeretet igazából soha nem múlt el. Időbe telik

– magyarázta egy bennfentes.

A következő napokban Harry herceg és Károly király több időt tölthetnek együtt, azt pedig még nem tudni, Sussex hercege mikor utazik vissza az Egyesült Államokba. A hírek szerint Vilmos herceg még nem szeretne találkozni a testvérével, most a hivatalos feladataira, illetve Katalin hercegné felépülésére szeretne koncentrálni. 

Károly király visszavonult 

Miután a palota kiadta a közleményt Károly király betegségéről, bejelentették, az uralkodó a jövőben nem vállal nyilvános megjelenéseket. A következő hónapokban a kezelésekre és a gyógyulásra fog koncentrálni, így a háttérből folytatja majd a munkát. Az államfői feladatait ellátja, így csakis a nyilvános eseményeken kell majd helyettesíteni. 


Via