Kedden érkezett meg Harry herceg Londonba, nem sokkal azután, hogy bejelentették Károly király betegségét. Már beszámoltunk róla, hogy az első találkozó nem tartott sokáig, Sussex hercege nagyjából 30-45 perccel az érkezése után el is hagyta Károly király otthonát. Vilmos herceggel azonban más a helyzet. 

Harry herceg szeretne találkozni a testvérével 

A repülőtérről azonnal a Clarence House-ba ment Harry herceg, ahol Károly király a kezelés után pihent. Az információk szerint Károly király és a kisebbik fia találkozója nem tartott sokáig, mivel Sussex hercege viszonylag hamar elhagyta a rezidenciát. 

Azt nem tudni, hogy Harry herceg hol töltötte az éjszakát, mivel jelenleg nincs hivatalos rezidenciája az Egyesült Királyságban, így egy szállodában aludhatott. Az viszont már kiderült, a találkozó közte és Vilmos herceg között elmaradt. Harry szívesen beszélne a testvérével, ha lett volna rá lehetősége. 

A herceg az Egyesült Királyságba utazásának elsődleges oka, hogy meglátogassa apját. Ha lehetősége adódna, hogy lássa a walesi herceget, a herceg szívesen találkozott volna vele

– nyilatkozta a királyi családhoz közel álló forrás a The Times nevű lapnak. 

Nem tudni, hogy Harry herceg mennyi ideig tartózkodik az országban. Ám a források szerint a következő időszakban sokkal többször utazhat az Egyesült Királyságba, hogy támogassa a családját, ami enyhülést hozhat a testvérek között. 


Via